Tevreden

Product is kwalitatief goed. Levering binnen 24 u top service .

Snell levering en goede service

Ik koop regelmatig wat bij stage road. En nog nooit problemen gehad.

Bestelling was niet bezorgd op de toegezegde dag. Dat kan gebeuren. Klantenservice reageerde via email echter wel meteen op mijn vraag wanneer de bestelling dan wél geleverd zou gaan worden. Ik had namelijk géén Track& Trace code bij de bestelling ontvangen.

Voldoet aan alle verwachtingen

Ik heb een backdrop besteld die voldoet aan alle verwachtingen! Bedankt stage roads

Snelle duidelijke service

Snelle duidelijke antwoorden. En product snel verzonden en ontvangen.

Goede service en snelle levering

Snelle levering en goed en degelijk verpakt

Supersnelle levering!

's Middags besteld, de volgende dag geleverd!

Goed maar wel niet op een dag levering

Staat wel op de site levering morgen als het bestelling voor 15h geplaatst is. Ik heb een part volgende dag wel gekregen maar niet alles. dus wel op min 2 dagen tellen

PRIMA

ZOALS VERWACHT

Perfecte service en zeer degelijk materiaal!

Alles van bestelling tot levering en communicatie erond is zeer goed verlopen. Ik ben een tevreden klant

No nonsense

Gewoon bestellen en leveren. Geen gezeur, altijd goed!!

super!

vlotte en prima!

Alles klopte en meer dan dat, het nog niet leverbare artikel wed toch meegeleverd.

Volgens de website was het artikel dat ik nodig had tijdelijk niet beschikbaar, maar bij de zending zat het tóch. Dat is heerlijk.

Super geregeld.

Netjes en goed geregeld, net als de vorige keer.

De afspraken zijn perfect nagekomen. De bestelling zelf is ook prima verlopen. Zeer tevreden .

Snel en goed

Snel geleverd en een goed product voor een schappelijke prijs.

Snel en professioneel!

Topkwaliteit voor 'n scherpe prijs. Perfecte afhandeling.

wat kan ik zeggen

producten besteld en ze zijn op tijd geleverd en precies wat verwacht. Wat wil je nog meer?

B-stock items gekocht met de grote glimlach!

Voor de prijs van B-stock heb een leuke deal kunnen doen! Eerlijk? Het gaat over 250 pennen en clips voor een Prolyte truss, maar deze zien er nog gloednieuw uit! Goed geregeld jongen! Satisfaction - doet een dansje - Satisfaction!

quality top!

het podium is super. Bij de levering was het wat moeilijker. Helaas mag en 10-tonner de binnenstad niet in enkel met toelating van de stad. Chauffeur stond op het punt om door te rijden. Onze klusman heeft hem geholpen met de juiste richting in de stad en bij het uitladen. één persoon bij levering was niet voldoende. Wij hebben studenten moeten gebruiken om het te lossen.

minder goed deze keer...

De voorraad van de offerte was na enkele dagen niet meer volledig voorhanden? De bijkomende mail bij de bestelling mbt. aanvullen van het ontbrekende werd niet behandeld. Bij de bestelling werd niet vermeld dat er een dag vertraging zou optreden tgv. Feestdag in Nederland. Het hoofdaandeel van de bestelde en geleverde ZWARTE stroppen 1T/1m van Eller waren NIET zwart maar eerder 'afgebleekt'... (grijzig met bruine schijn), nochtans recent (2024). De andere types waren wel diep zwart. De bestelde Fortex harpsluitingen waren wel helemaal OK. Door dit alles en in tegenstelling tot eerdere (en hopelijk volgende) leveringen, slechts matig deze keer...

Dag na productie geleverd ondanks toezeggingen.

Product besteld met leverbeloften is huis. Dinsdag contact gehad, zou goedkomen en woensdag zou het geleverd worden. Donderdag nog geen aangepaste tracktrace en pakket lag niet bij PostNL. Had zogenaamd te maken met PostNL die het druk had. Dit is de tweede keer dat dit zo gaat en ik noem het ronduit amateuristisch!

Order scherp geprijst en goed afgewikkeld

Een aantal jaren geleden hebben wij een podium aangeschaft bij Stage Roads wat goed bevalt, Nu hadden we wat aanvullingen nodig waarvan we de mogelijkheden eerst moesten doorspreken. Wij zijn keurig geadviseerd en vlot geholpen.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.