Waardeloos

Ik heb mijn pakket nog niet binnen. Pakket moest eigenlijk vrijdag al binnen zijn. DHL laat ook bij U ,niet altijd van zich horen. Nu ben ik te laat met de reparatie voor een klant.

Professionele website en producten.

Redelijk snel de nodige producten gevonden en besteld. Een zeer positieve eerste ervaring.

Makkelijk te bestellen en ook snelle levering was top

Makkelijk en snel

Je besteld er makkelijk en snel. Verzending is overigens ook goed 9 van de 10 keer heb je de bestelling gewoon de volgende werkdag. Overigens is het bij afhalen vaak de zelfde dag al. Absoluut een aanrader

Keurig op tijd

Snel en goed! Niet op aan te merken.

Kwaliteit en zeer snelle levering

Bezorging volgens afspraak en heel snel Top

Super bedrijf

Zeer snelle levering en ze hebben een groot assortiment. Echt een super bedrijf

Bedroefd

Na meer dan 1 week nog geen reactie over geleverde halve bestelling, Maar 100 pro betaald.. Zeer slecht. Btw gegevens worden verkocht, Krijg plots zeer veel spam binnen.

Délai de livraison

Je suis déçu , le site internet annonce livraison le jour d’après et c’est arrivé 2 jours plus tard . Sur 4 palans , il y en avait un qui était déjà bloqué dans la boîte

Bestelling snel en perfect afgerond.

Bestelling snel en perfect afgerond..

Snelle levering en goede kwaliteit

Altijd snel geleverd en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze waren een keer iets vergeten mee te sturen, maar 1 telefoontje en dat werd de volgende dag ook geleverd.

Snelle levering en keurig verzonden

Prima ervaring met dit bedrijf.

Goede zwenkwielen voor een nette prijs.

Makkelijk besteld en vlot ontvangen. 8 zwenkwielen en 8 bokwielen besteld voor onder subwoofers. Wielen rammelen niet en lopen lekker licht.

Gekregen wat ik wilde

Makkelijke site waarop je soepel vind wat je zoekt. Supersnelle levering.

Kwaliteit en prijs top

Wat ik verwachte en bestelde netjes geleverd een nette factuur in de mail.

Snelle levering, maar versturen kan milieuvriendelijker

Ik had een kleine bestelling gedaan, maar kreeg te horen dat alles in 2 dozen verstuurd zou worden. Wat ik een beetje vreemd vond, want alles kon gemakkelijk in 1 doos. ( Ik had geen vloeistoffen of fragiele artikelen besteld.) Dus nu 2 keer transport door 2 verschillende bedrijven. Had niet gehoeven.

Goede en snelle service

Product is volgens verwachting en snelle levering

B stock podium

Had een b stock podium element besteld opmerkelijk goedkoper ... is voor af en toe gebruik . dus een krasje links of rechts maakt niet uit. Bij ontvangst was ik blij het zag er eigenlijk nieuw uit top service

goede en een mooie prijs en snel in bezit door een snelle bezorging.

was simpel en efficiënt.

Snelle levering. Duidelijke website

Bestelling niet compleet

3 van de 4 bestelde producten ontvangen. Telefonisch tijdelijk niet bereikbaar.... Wacht reeds 4 dagen op eenreactie op mijn verstuurde email. Totaal geen communicatie.

goed en snel

altijd snel en correct geholpen.

matig

mijn zending was niet compleet...verder heb ik ook geen respons van de klanten service

Prima kwaliteit, snel geleverd.

Prima webshop

Super service

Vlotte bestelling en levering aan super prijs!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.