Altijd super tevreden

Tegenwoordig bestel ik liever via Stage Roads. Een mooi aanbod van truss & rigging, verlichting en special effects. Een meer als waardige vervanger voor mij dan Bax music! Stage Roads is altijd correct. Is er iets niet in orde kijken ze met alle plezier na. Dikke pluim. Doe zo verder!

Vlot en goed gesprijsd

Alle geplaatste bestellingen zijn snel geleverd

Snel en goed geleverd aan een juiste prijs!

Truss onderdelen besteld en de dag nadien geleverd! Dat is toch geweldig.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

Super goed geholpen

Super goed geholpen

Snelle levering, goed product

2 koffers besteld, nette koffers voor een goede prijs, een dag later al thuis bezorgd

Snel en top

helemaal top

nvt

Goede en klantvriendelijke service.

Super.

super

goede service

geweldig

bestelling gedaan en zoals beloofd ,snel geleverd en ook zoals beloofd prima kwaliteit. volgende keer als we spullen nodig hebben komen we terug.

Duidelijk en betaalbaar.

Flight case schuim was keurig in bubbelplastic verpakt. Ze hebben dus ook gevoel voor humor.

Snelle levering en top service

Al 2x besteld binnen 1 week, 1e keer gelijk een goede ervaring en snelle levering! toen ik weer wat nodig had dacht ik gelijk aan StageRoads. Ik ben van plan in de toekomst zeker vaker te bestellen bij dit bedrijf. De prijzen zijn erg netjes en de 2e hans shop is helemaal geweldig! Groet Bas!

Goedkope, maar perfecte materialen

Prettig assortiment, goede prijzen en uitstekende levertijd!

Zeer tevreden over de service, producten en levering!

Betrouwbaar en snelle levering !

Zeker niet de laatste bestelling

Eerste maal dat ik iets heb besteld hier... en alles perfect snel geleverd.

kleine bestelling bijdrage

jullie hebben goede spullen , vlotte levering etc. maar .... Wat ik onsympathiek vind is de kleine bestelling bijdrage. dat betekent dat voor een eenvoudige bestelling die bv door de brievenbus kan, al snel ruim meer dan 10€ extra betaald moet worden. Ik ben dit nog nooit eerder tegengekomen bij andere webshops.

GRANDIOOS

Wat een genot om hier onze bestellingen te mogen doen. Nette, correcte en snelle levering!

Hulp via chat meteen. Snelle verzending. Goed verpakt.

Zoals altijd snelle levering.

Bestellen is aftellen, word snel geleverd en klopt altijd

Alle beloften zijn nagekomen

Geen enkele opmerking.

Nette levering, tijdige info

De materialen zijn keurig en tijdig geleverd.

Levert niet conform afspraak.

Spullen worden altijd 1 tot 2 dagen later uitgeleverd, dan vermeld op de website. Zeer onbetrouwbare leverancier. Klantenservice reageert niet op de klacht.

Super snelle en correcte afhandeling

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.