Ik had niet zoveel ervaring met trus koppelingen maar door website van stage roads goed opweg geholpen ik ben zelf dj voor kleine feestjes en zocht naar onderdelen voor mijn driepoot trus. Voordeel snelle levering en mooi spul zeker een aanrader Vincent uit Arnhem

Prima Prijs, Snelle levering

Zoals beschreven, een prima prijs en snelle levering van de bestelde materialen.

Altijd goede ervaring met Stage Roads

Altijd goede ervaring met Stage Roads Meerdere producten besteld.

top

snelgeleverd

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Kwalieit van onze dienstverlening staat hoog in het vaandel en daar horen dito producten bij. Stage Roads levert die en ook erg snel. En wij supporten ook graag lokale ondernemers.

Goede producten en snel geleverd

Mijn bestelling van kabels en stekker chassis zijn keurig geleverd. In twee zendingen zoals omschreven.

heel goed

ik heb mij bestelling de volgende dag al top

Bestellen en vlot ontvangen!

Fijn bedrijf ! Bestellen , bij bestellen per telefoon, en keurig alles snel ontvangen. Zeer tevreden

Fijne overzichtelijke webshop

Hele overzichtelijke webshop met goed aanbod, zelfs tweedehands! Snel bezorgd en prettig contact via mail. Zou er zeker weer bestellen.

snel

snelle bestelling en levering!

Snel

snelle levering en prima produkt

Goed product en snelle levering!!

Top bedrijf met uitstekende service.

Zeer tevreden .

Snelle service en goede prijzen!

Alles naar wens en doe zo voort.

Alles prima in orde

Overzichtelijke website en product netjes en snel geleverd

Vlotte bestelling, vlotte levering

Geen probleem bij het registreren als buitenlandse klant en een btw vrije factuur te bekomen. Bij andere Nederlandse leveranciers is dit soms een moeilijke bevalling en duurt het weken voor dit in orde komt. Bij Stage Roads werkte de facturatie zonder problemen vanaf mijn registratie als nieuwe klant.

Echt slecht

Ik had sneeuw liquid besteld 2 weken geleden donderdag. Momenteel nog niks ontvangen. Ik heb ze gebeld voor kerst wat had het spul voor kerst nodig. Het zou met kerst bij mij zijn. Nooit wat gezien…

Kwaliteit goed Service goed Levering snel

Kwaliteitsmateriaal

Goede materialen, goede communicatie en snelle verzending. Alleen de vervoerder is bagger.

qualite et service rapide

matériel de qualité!

Zoals in het verleden super

Too

Super snel geleverd tegen prima prijs Helemaal top

Last minute order top geregeld

Een last minute order besteld. - Op voorraad - Stipt geleverd Top service dus. Afspraken worden nagekomen

Goede en snelle levering TOP

Goede en snelle levering TOP

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.