Niet flexibel

Het werken bij evenementen is vaak stressvol en soms heb je dingen op het laatste moment nodig . De medewerkers van stage roads zijn geleerd om ales via ( administratieve) regels te doen . Hoewel het mogelijk is wordt improvisatie/ snel hamdelen moeilijk ervaren en mij als klant vertelt dat ik me aan jullie regels moet houden . Ik heb niet het gevoel dat de klant koning is . Te strakke organisatie en komt onvriendelijk over alsof ik mij moet aanpassen aan het bedrijf .

Prijs kwaliteit goed

Ik was erg tevreden over de snelle manier van offreren en leveren

Ik heb snel en duidelijk de gevraagde informatie gekregen en ben dan ook snel tot aankoop over gegaan. De levering was ook netjes verpakt.

Excellent client service

Very efficient

goede kwaliteit aan een lage prijs

In vergelijking met andere webshops waren de prijzen van de strips die ik kocht ongeveer de helft

Snel en goed geregeld

Beloofde levertijd niet nagekomen

Vandaag besteld, morgen geleverd is niet waargekomen. Levering is een week later nog niet geleverd. Fout niet bij StageRoads maar bij onderaannemer PostNL

snel en degelijke kwaliteit

Een snelle en fijne levering!

De website is makkelijk voor artikelen te vinden. Een enorm aanbod en veel is op voorraad als je vergelijkt met andere audio webshops. Al om al een fijn bedrijf en snelle levering!

Tot op heden goed

Ik heb gekregen waarom ik vroeg en daar ging het om

Goede en snelle service en levering.

Perfecte service

Prima service en snelle levering

Goede snelle service, veel op voorraad

Daarnaast ook telefonisch prima geholpen bij juiste keuze maken.

Uitmuntend en snel geholpen

Snel geregeld en binnen 10 minuten weer weg

Bestelling mooi op tijd afgeleverd

nvt

nvt

all ok

All ok received the goods

Prima spullen voor een goede prijs

Bestellen gaat altijd soepel en snel, prima service en scherpe prijzen

Slechte Service

Bestelling geplaats waarvan Track En Trace code aangaf welke dag de levering kwam. Niet geleverd. 2e poging, wederom niet geleverd. Na telefonisch contact werd ons gevraagd het zelf bij depot op te halen, want ze wisten niet waarom de chauffeur het niet had geleverd. Heel vaag antwoord. Uiteindelijk dus zelf koerier gestuurd. Helaas was dit voor onze eigen kosten en wilde ze ook geen enige korting geven omdat zij zeiden niet verantwoordelijk te zijn voor het transport voor de items die bij hun gekocht zijn.

supper!

Ik krijg wat ik had besteld netjes ingepakt en alles werkte en hoef niks terug te sturen heel erg blij mee.

Guter Preis und schneller Versand

Durch Zufall bin ich auf die Seite gestoßen. Toller Service und mega schneller Versand zum guten Preis. Was will man mehr. Das einzige was ein bisschen besser gehen würde, wäre die Verpackung ein bisschen besser polstern bei Traversen. Sonst einwandfrei. Danke

Alles volgens afspraak.

Alles geleverd op afspraak. Goede kwaliteit, goede support.

Snel en op voorraadd

Na heel veel speurwerk op marktplaats ben ik bij jullie uitgekomen om het compleet te maken. Had ik de site eerder ontdekt dan had ik waarschijnlijk alles bij jullie besteld !

via telefoon en mail snel geholpen

Bestellen na telefonisch contact ging super snel. Personeel met kennis.

top webwinkel

goed assortiment en snelle levering. ook de prijs is ok

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.