Prachtig materiaal en heel tevreden

Leuke ervaring

ok

SUPER SNELLE SERVICE EN OPVOLGING Bedankt

Perfect in orde

Geen problemen ondervonden, bestelling vlekkeloos verlopen

Bereikbaar

Klant vriendelijk snelle levering.

Professionele service

Een toestel met een fout heb ik teruggestuurd. Het nieuwe toestel werd heel snel en correct geleverd. Bedankt!

snel en op tijd geleverd, tegen schappelijke prijs

Ook de nalevering was snel geregeld

Eenvoud, snelheid.

Op de website snel gevonden wat ik zocht, goede zoekfunctie. Zeer concurrerende prijzen. Men kan voorraad direct zien, bestellen betalen en het wordt verzonden. Via tracking mail blijf je op de hoogte wanneer de bestelling arriveert. Kortom, online bestellen zoals het hoort!

Voor 17:00 bestellen de volgende dag NIET in huis

Ik heb op donderdag ochtend rond 09:30 besteld en zit er nu (de dinsdag ochtend) nog steeds op te wachten, mede doordat Stageroads het een dag later verstuurde dan ze doen voorkomen (voor 17:00 besteld de volgende dag in huis en het artikel was op voorraad), ik had de producten voor het weekend willen gebruiken, da's dus niet gelukt. Ook raar dat de Stageroads bezorger niet op zaterdag bezorgd.

prima geregeld

Wij kenden de site (het bedrijf) niet maar de eerste (kleine)bestelling verliep vlekkeloos en keurig verpakt geleverd de volgende dag. Komt in mijn lijstje ' voor aanschaf materialen' bedrijf

Helemaal super!

100% binnen een dag verzonden. Vertrouwd bedrijf! Keep up the good work.

Alles Snel en Correct!

Wederom alles super snel en correct geleverd!

WENTEX Eurotrack rail met runners en glijmoeren

Wat bestellen betreft en snelheid van leveren is het prima geregeld. Wat ik niet goed geregeld vind is dat ik 3 verschillende pakketten krijg bezorgd op verschillende tijdstippen en verdeeld over 2 dagen. Dit is niet erg milieubewust en ik moet er langer/vaker voor thuis zijn. De 4 glijmoeren zaten verder in een doos die 1000x te groot was. Dit is echt belachelijk. Dat op zich is ook niet erg milieubewust.

Altijd netjes opties geleverd

Netjes en overzichtelijke site en altijd netjes oprijd verstuurd

Product snel geleverd en voldoet aan verwachting

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Zeer tevreden!

Ruime keuze, correcte prijzen, snelle levering en professionele service. Een fijne ervaring om mijn DJ materiaal hier te bestellen. Dj Move

vlotte, correcte levering

Bestelling werd geleverd volgens de planning en volledig.

Materiaal geleverd zoals het hoort

Het heeft een extra dag geduurd dus niet volgende dag binnen gekregen.

Het is prima product en goede prijs

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering.

Snelle levering en een zeer goede service

Doen wat ze aanbieden

Snelle levering!

zeer goed

zeer duidelijk en correcte afhandeling

Snelle service. Er wordt meegedacht en goede kwaliteit

Goede kwaliteit snel geleverd

Levertijd zoals vermeld.

Besteld en 2 dagen later geleverd.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.