Goede ervaring!

Snelle accurate levering. Geen problemen of moeilijkheden bij retouren, zelfs na een jaar niet.

Goed geholpen

Goed advies

Goede spullen en netjes geleverd

Snel wat connectoren en kabelbinders nodig, prima spul. Geleverd in deelleveringen, dus 2x bezorging, uitpakken enz. maar wel zo snel mogelijk.

Goed en snel

Snelle prijs, en snelle levering

Snelle en vakkundig advies, en goede prijs

Via website contact gehad. Offerte binnen 1dag binnen. Goede prijs en snelle levering. Iedereen aan te bevelen.

Top in communicatie en levering.

Bij vragen is de communicatie snel en duidelijk en de levering is snel en altijd goed verpakt.

Prima, niks op aan te merken

Prima prijs en snelle verzending!

Aanrader!

Levering volgens afspraak

Duidelijke website Facturatie en levering volgens afspraak

Snelle levering, goede prijzen

Laat in de avond besteld en dan toch de dag erna meteen ontvangen. Super service

Bestellung super, service eher schade

Habe sowohl über den Chat als auch per Mail versucht Kontakt aufzunehmen, allerdings bis auch nach der Lieferung noch keine Rückmeldung bekommen. Mit der Kaufabwicklung generell bin ich allerdings sehr zufrieden, finde auch das Angebot von gebrauchter Technik echt super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle, correcte levering aan een scherpe prijs

Ik heb al een paar keer bij Stage Roads besteld en telkens verliep alles vlekkeloos. Mooie aanbod tegen een concurrerende prijs.

goede service en info

snelle leveringen en correcte behandeling

alles bestens! sehr netter Kontakt!

Perfekt

Super service en goede materialen

Bij Stage Roads kopen wij zowel nieuwe als gebruikte materialen. De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit en er wordt geleverd wat er wordt toegezegd. De leveringen lopen altijd zoals gepland, zonder enige concessie. Al met al een toffe leverancier!

exact wat ik zocht, goede prijs en vlotte afhandeling ne uitstekende service

In één woord super.

net gebruikt product, snelle levering

Twee stukken gebruikte truss gekocht met koppelingen. zag er nog heel erg netjes uit. Snelle en nette verzending. Weer goed tevreden.

Perfecte service

Mijn bestelling van 4 Beamz accu uplighters werd super snel de dag erna netjes geleverd. Dadelijk mee on the road genomen en de toestellen werken perfect ! Tot volgende keer !

onduidelijkheid of het al dan niet geleverd werd op afhaalpunt

de bestelling zou 's anderendaags geleverd worden, de hele dag thuis, zelfs met open deur op de gelijkvloerse verdieping, maar blijkbaar toch niet kunnen bezorgd worden, kan gebeuren. bij track & trace zou het bij Hope in de Hoogpoort geleverd worden, waarvan ik verwittigd zou worden. daarna niets meer gehoord en op de track & trace staan zeer tegenstrijdige berichten, enerzijds zou het geleverd zijn in het afhaalpunt, anderzijds staat We hebben het bezorgmoment niet gehaald vandaag, sorry. Houd je track en trace-overzicht in de gaten. Je nieuwe bezorgmoment vind je hier. Het afhaalpunt is telefonisch niet bereikbaar en wij moeten gezien de grootte en het gewicht transport voorzien, dus neen, helaas, voor één keer niet zo gelukkig

Fijne winkel , zeer goede service en ontzettend snelle levering Zeer aan te raden!!

Keurig

Snelle levering Keurig verpakt

Goede service en betaalbaar. Producten goed omschreven.

Goed geholpen met mijn vragen!

Had wat vragen over het truss systeem en werd hier goed in geïnformeerd. Bedankt hiervoor.

Geweldig services

Ze denken goed mee, geven advies waar nodig. Supersnelle reacties als je met ze chat. En natuurlijk snelle levering.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.