Top service EN heerlijke kip!

Mijn bestelling zou op zaterdag geleverd worden. Echter was er iets mis gegaan. De bestelling kon niet geleverd worden en mij werd gevraagd of deze op maandag geleverd kon worden. Ik had de kip op zondag nodig, dus eigenlijk niet. Op zondagochtend werd mijn bestelling alsnog geleverd! Top service! Dank jullie wel.

Heerlijke kangoeroe biefstukjes, m’n kinderen waren dol enthousiast

levering 100% ok.

Als dit de werkwijze is en de geleverde producten goed blijven wordt dit onze vaste vlees leverancier. Eenvoudig, snel, op de tijdstip dat voor ons goed uitkomt en vooral in alle rust dus zonder de winkelspanningen. De levering is aangekondigd en kan niet verbeterd worden. Een dikke merci aan het team. Vgr. Marcel Schoeters;

Kwaliteit service en producten uitmuntend!!

Mooie prijs, snel en nog steeds diepgevroren en rond het opgegeven uur gebracht!!

jammer dat alle producten zijn bevroren

verder ik heb jullie kip gegeten en dat was de moeite waard de rest van de pakket moet ik nog uit proberen,maar, Iberische vlees altijd goed.

uitstekend

prachtig assortiment en goeie klantenservice

Top kwaliteit voor de juiste prijs.

Snel en correct

Prima ontvangst met verzorgde bestelling

Vanwege de wens van onze kookclub om een recept met konijn op zoek gegaan op internet naar "konijn". De site van Le Jean gaf uitkomst en daarnaast bleek dat je het product kon afhalen in Leidschendam/Stompwijk. Het ophalen was geen probleem. We hebben afgelopen vrijdag met de kookclub konijn op zijn Italiaans gegeten prima gerecht. Zag dat de webshop nog meer mogelijkheden bod voor de toekomst met vriendelijke groet A3 Verbruggen

Alles werd perfect geleverd!

Het was ongelooflijk hoe de gekonfijte eendebouten geleverd werden: ingevroren met 2 koelelementen in een soort van kartonnen koelbox... Dank je wel. Het was perfect op tijd voor de verjaardag van mijn vriend.

Prima alles volgens afspraak

Gemakkelijk systeem, uitzoeken, bestellen, betalen en je bestelling wordt bezorgd op de gewenste bezorgdag. Top

Heel snel en top qualiteit

Besteld vandaag s'avonds en morgen ochten gelevered, super snel.

Alles zeer netjes verpakt en vacuüm,steeds verwittigd wanneer ze kwamen leveren,nu moet ik alles nog uit proberen,proeven dus.

Ik ga zeker weer bestellen bij Julie !

Super service en zeer goede kwaliteit!

Geleverd zoals beloofd.

Ziet er allemaal goed uit. Moet het nog klaarmaken , zal wel lukken. Verpakking was ok.

In een woord. TOP!

Goed product, mooie Koel Verpakking. en volgens de afspraak, wordt geleverd. Aanrader.

Top!!

Vlotte en snelle afhandeling

Mooie producten, werden bevroren geleverd in handige verpakkingen om meteen in de vriezer te kunnen doen.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, excellent bezorging

tevreden

Het is op tijd aangekomen en goed verpakt, verder kan ik nog geen oordeel geven, omdat ik er nog niets van gebruikt heb.

Je krijgt wat je besteld zoals op de foto

Goed verpakt. Prima quality

heel netjes en goede qualiteit

Wilde eens wat anders en bizon leek me een goed idee. prima qualiteit.Erg lekker . goed verpakt en nette bezorging.

Waar voor je geld

Je betaald niet teveel, spullen worden perfect aangeleverd.

perfete levering

verpakking, koeling, product 100procent