Goed vlees

Voor het eerst bij jullie bestelt maar dat gaan we zeker nog eens doen. Het vlees was perfect en iedereen heeft met smaak gegeten. Bezorging, keurig volgens voor aangekondigde tijd.

Lekker vlees. Goed verpakt (gekoeld) thuisbezorgd

De bestelling wordt netjes aangeleverd. Het vlees is van goede kwaliteit.

alles goed

geen klachten

Niet geleverd

Mail gekregen dat er geleverd zou worden en tweede mail dat het terug gestuurd werd. Nooit iemand gezien. Sterke service !!

Super, heerlijke kip en vis, uitmuntend verpakt met veel koelelementen en diepvieszak

Kan alleen maar positief zijn over alles, top service en heerlijke eerlijke producten

Goed vlees

Vlees is goed schoongemaakt en netjes bezorgd. Enige wat ik jammer vond is dag het niet los vries verpakt is zodat je er alleen uit kan halen wat je nodig heb wat wel mijn ervaring is bij een andere bio kip leverancier. Voor de rest Dik in orde, goed op de hoogte gehouden van de bezorging die netjes en vriendelijk was en alles goed bevroren aan leverde.

Vers en smakelijk schapenvlees met een levering precies op tijd.

Het schapenvlees was lekker vers en smaakte goed. De bezorging was precies op tijd zoals afgesproken. Heel tevreden!

Snel en mooi vlees

Zelfde dag keurig bezorgd. Prachtig mooie stukken vlees.

alle bestellingen verlopen vlekkeloos!

Ik ben bij alle bestellingen zeer tevreden over alle aspecten: producten, kwaliteit, service, informatievoorziening via de mail, aflevering, prijs/kwaliteit, after sales. Perfect. Ik heb er verder niks aan toe toe te voegen. Geen verbeterpunten.

goede producten en service

miste een artikel in bestelling komt nog netjes nabrengen

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

's Ochtends besteld, 's avonds al in huis. Goed verpakt en een uitstekende kwaliteit. Niets negatiefs te melden. Dank!

Blij

Alles kwam super netjes binnen en nog bevroren hellemaal blij

Uitstekend!

Snel, goed verzorgd, koerier op tijd!

Interessant met kortingsaanvraag

Goede levering conform info site

Voldoet aan alle verwachtingen!

Vrienden die komen eten, vragen telkens weer vanwaar het vlees komt omdat het zo heerlijk smaakt! Jullie vlees is niet zomaar eten, het is een traktatie. Ik ben fan van de sappigheid, de textuur en de heerlijke smaak.

Aanrader

Zeer goede kwaliteit vlees

Veel keus, goede kwaliteit, scherpe prijs.

Een klein minpuntje; ik heb besteld en aangegeven de bestelling op te halen. Helaas na een dag nog geen bevestiging dat de bestelling klaar lag. Na zelf gebeld te hebben, bleek het wel al klaar te liggen.

Fantastische ervaring, goede uitleg over bereiding gerechten, snelle verzending en prima verpakking.

Hier ga ik zeker nog eens bestellen

Voldoende

In eerste instantie ontevreden over vervoerder maar le Jean heeft het prima opgelost.

Dit keer was het weer top.

Na de laatste keer een slechte levering ervaring te hebben gehad door fouten van de koerier is het dit keer goed gegaan. De kwaliteit van de producten in dit geval het vlees zijn top, superkwaliteit mooie stukken vlees die heerlijk smaken, tot een volgende bestelling, die zal er zeker komen.

Dik in orde

Zeer mooie producten en geweldige service

TOP KWALITEIT EN SERVICE

STEEDS CORRECTE LEVERING EN TOP PRODUKTEN

Goede kwaliteit en goede bezorging

Voor herhaling vatbaar

Top kwaliteit

Top kwaliteit vlees! Een picanha gekocht en 's avonds reeds geleverd. Man man man.. wat een smaak! Echt top.

Snel en kwaliteit

Dankjewel voor goed kwaliteit producten . Altijd op tijd pakket.

Veenpoldersweg 22

2266 GA Leidschendam