Goede service & het vlees is van goede kwaliteit!

Ik kom hier zeker vaker. Vriendelijke service en het vlees was super!

Het bestellen van vlees was makkelijk. Ook op de levering was niets aan te merken. Ik had drie producten besteld, waarvan inmiddels één product op de BBQ is bereid. Dit waren de Iberico ribfingers. GEWELDIG LEKKER!!! De andere producten, côte de boeuf en oerhammetjes liggen nog in de vriezer te wachten. Maar ook zij zullen binnen afzienbare tijd kennis gaan maken met de Bastard.

keurig verzorgd

Ook na eerdere keren besteld te hebben ook deze levering kwalitatief goed, netjes verpakt en tijdig afgeleverd.

Altijd netjes verpakt en goede kwaliteit

Ruim assortiment en goede kwaliteit Zeker een aanrader dit bedrijf

Zeer goede kwaliteit

Snelle en correcte levering

altijd goed

ongelofelijk hoe netjes afgeleverd en prachtige kwaliteit

Top vlees, uitstekende service

Zo als altijd, top vlees en wat een heerlijke smaak, en voor een zeer goede prijs. Hele goede service, en bezorge wanneer is afgesproken. Zeker niet de eerste keer dat we besteld hebben, en al zeker niet de laatste keer!

Snel en goed

Heerlijk!

Heerlijk vlees, snelle levering en uitstekende service

zeer goed op tijd en top vlees

netjes op tijd goed verpakt

zeer goed

mooi vlees en zeer goed ingepakt en snel geleverd.

zeer goed

kwaliteit harstikke goed. maar de berichten van de tijd waneer de bezorger er is kwamen te laat

Heerlijk!

Iberico ribvingers waren weer snel geleverd en overheerlijk :-)

Snelle en vriendelijke bezorging van premium producten

Super vlees en perfecte levering

Heb nog niet alles op , maar de gestoofde runderwangen waren super. Alles was super goed in isolatie materiaal verpakt. Dus nog 100% bevroren bij levering. Perfecte communicatie

Heerlijke lamsbout

Prima vlees

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Prachtig stuk vlees

De short ribs 48h sous vide bereidt en geseard op de BBQ. Wat een smaaksensatie. Boterzacht vlees met al dat intramusculair vet. De volgende keer de rib eye sous vide. Dit zal vast ook geweldig zijn.

Mooi stuk vlees en heerlijk mals

Top kwaliteit vlees en service!

Ik bestel al jaren bij LeJean en iedere keer weer naar volle tevredenheid. Het vlees is van top kwaliteit en goed verpakt. Ook de service is goed. Ze geven goede adviezen en over recepten kunnen ze veel vertellen. Als je dit vlees gewend bent, wil je in een restaurant geen vlees meer bestellen. Laat het bbq seizoen maar weer beginnen

Fantastisch , dit was genieten

Wij hadden op het laatste moment konijnenbouten bij jullie kunnen bestellen. Zowel het vlees en de prijs waren uitstekend. Snelle en zeer goede aflevering in een doos met zorg verpakt. Kortom het was een feestje. Wij hebben konijn in het zuur gemaakt. Limburgs recept. tot de volgende bestelling. Chapeau

Netjes optijd.

Zelf gehaald lag al klaar, ik had 6 Argentijnse biefstukken besteld, diep gevroren. Land van herkomst, verpakkings datum vermeld. Prachtig vlees, heerlijk van smaak. De prijs is prima en ga er zeker nog een keer bestellen

Voor herhaling vatbaar

Bezorging was top en het vlees was heerlijk. Het smaakt zeker naar meer

Heerlijk vlees! Prima bezorging

Helemaal top. Meerdere keren besteld maar altijd lekker

22 Veenpoldersweg

Leidschendam 2266 GA