Pluspunten
Netjes op afgesproken tijd geleverd en goed verpakt
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Paul, Dank voor een mooie 9! Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Vlees was goed, zijn dan ook zeer tevreden! Verzending ook top!
Mooi cijfer en heerlijke feedback! Dank daarvoor Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Super snel en goede levering. Ik heb het vlees nog niet gegeten, maar het ziet er super mooi uit.
VerbeterpuntenNiks. Super mooi bedrijf.
Bedankt voor dit mooie cijfer, vlees komt zeker goed daar staan wij 100% achter. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Snel antwoord op mijn vraag Alles netjes verpakt Mooi op tijd geleverd Goede kwaliteit vlees
4 mooie punten waar wij elke dag weer voor staan. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Correcte snelle levering. Keurig verpakt en bevroren afgeleverd.
Bedankt voor uw feedback! En uiteraard de hele mooie 10. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goede communicatie, goede verzending, en een fantastische kwaliteit.
VerbeterpuntenIk zou graag de levertijden wat anders willen zien. Maar ik gok dat het bedrijf vast zit aan een leverancier, en daar weinig over te zeggen heeft.
Beste Niels, Bedankt voor deze mooie 10! Levertijden zitten we idd vast aan onze logistieke dienstverlener. Wel krijg je op de dag een tijdsblok van 1 uur zodat je niet de hele avond hoeft te wachten. Optie is zaterdag levering van 8 tot 13. In overleg is veel mogelijk, bel ons gerust om te bespreken. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Het plaatje klopt bij wat je krijgt. Het werd echt de volgende dag geleverd. En er werd zelfs meegewerkt om op het allerlaatste moment nog het adres te wijzigen. Dat dit niet lukte, is niet hun fout geweest maar de mijne.
VerbeterpuntenMisschien een recept of zo meegeven. Of advies bereiding.
Beste Petra, Bedankt voor deze mooie feedback! We hebben een aantal mooie receptkaarten ondertussen gemaakt, op onze site staan meer dan 50 recepten ondertussen, wellicht iets lekkers voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goede en verse kwaliteit, avond leveringen zijn ideaal.
Beste Pascal, Dank voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Gewoon perfect. Vlees dat echt vlees is.
Beste Ronald, Fijn om te horen! We staan achter deze mooie woorden! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Fantastisch meegewerkt om mijn ad-hoc bestelling optijd te leveren. Ook de gevraagde certificaten snel geleverd. Prettig contact!
VerbeterpuntenVoorlopig geen!
Beste BBQ specialist, Graag gedaan, we staan graag direct klaar voor onze klanten, ook ad hoc! Graag tot een volgende keer, Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goed vlees en redelijk geprijsd
Bedankt voor de mooie pluspunten! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Bedankt voor deze mooie 9!
invul velden van de beoordeling duidelijker zichtbaar maken van naam en plaats
Beste Sikko, we nemen dit op met onze IT afdeling en gaan ermee aan de slag! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
snel antwoord via Chat. goede adviezen ook, en de levering zoals afgesproken op tijd en perfect koel verpakt
Beste Marjolijn, Fijn om deze pluspunten terug te lezen. Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Dank Dank.
Pluspunten
Snelle levering en de ribs waren voortreffelijk!
Dag Guido, Fijn om te lezen, en zeker goed om te horen dat de ribs lekker waren! Graag tot een volgende keer. Gr. LeJean.nl
Pluspunten
Zeer flexibel en klant gericht. Goede producten en een zeer snelle service. Mooie producten.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor deze mooie feedback. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goede service, super producten
VerbeterpuntenDit zou iedere consument moeten weten.
Beste Roland, Bedankt voor je feedback en mooie cijfer. Mond op mond reclame is onze favoriet :) Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Snelle en goede levering
Dag Geert, Bedankt voor de mooie pluspunten en cijfer
Pluspunten
Zeer goed , goed gekoeld gebracht . Vlees zag er goed uit
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor dit mooie cijfer en commentaar.
Pluspunten
Vlees is prima, je krijgt wat besteld is. Smaak is prima.
VerbeterpuntenWe konden een bezorgtijdstip kiezen, maar vervolgens werd het op een ander tijdstip bezorgd.
Bedankt voor de feedback en mooie pluspunten. Vervelend dat het later werd bezorgd dan u verwachte. Onze excuses hiervoor. Wij hebben u een mail hierover gestuurd en hopen dat dit naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Op tijd en duidelijk ingepakt
Beste Arno, Bedankt voor de mooie 10! Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Coulant en super lekker vlees
VerbeterpuntenGa zo door
Dag Lesly, Fijn om te horen, we gaan met zulke mooie cijfers zeker zo door. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Ik krijg te veel herinneringen om deze survey in te vullen.
Beste Rodney, We zullen dit met onze IT medewerkers bespreken en zorgen dat dit niet te veel wordt. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Heerlijke Picanha, super mals naar bereiding op de bbq
Beste Jeroen, Bedankt voor deze mooie 10! De graangevoerde Black Angus Picanha is ook een van onze favoriete! Met vriendelijke groet, LeJean.nl