Pluspunten
Goed vlees, netjes afgeleverd op n moment dat ik zelf kon kiezen en voor n nette prijs:) ga hier zeker vaker kopen
Beste Carole, Heel fijn om te lezen, dank voor dit mooie cijfer. We zien je order graag weer tegemoet. Met vriendelijke groet, LeJean,nl
Pluspunten
Super vlees gehad top!!
Beste Nathalie, Dank voor deze mooie woorden! Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Duidelijk heldere communicatie
Dag Herbert, Dank voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees. Keurig gekoeld geleverd. Info bij geleverd over kern temp voor verschillende soorten gaarheid was erg fijn.
VerbeterpuntenTip: Bij levering vlees ook info hoe lang van te voren vlees uit vacuum cq koelkast moet.
Beste Francina, Bedankt voor je mooie pluspunten en natuurlijk een mooie 9. Goed verbeterpunt, we gaan hier op de site even bekijken waar we dat gaan plaatsen en zorgen voor de extra informatie. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
- Goede en snelle levering - Lekkere patrijzen - Makkelijke en snelle communicatie
Dag Sam, Bedankt voor de mooie pluspunten! Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit van vlees wat goed gekoeld bezorgt werd. Bezorger was ook netjes op tijd. Het vlees werd in een mooie doos bezorgd met een flesje wijn erbij.
Bedankt voor deze mooie 10 en complimenten! Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goed vlees en prima service
VerbeterpuntenZou het zo niet weten
Beste Tom, Goed om te lezen en bedankt voor deze mooie 10! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Prima vlees en netjes op tijd geleverd.
VerbeterpuntenMeer recepten. Tips om het klaar te maken.
Dag Raoul, Bedankt voor je feedback. Wij zullen dit jaar nog meer aandacht aan de recepten besteden. Specifieke tips geven we je graag, hiervoor staan we altijd klaar aan de telefoon of per e-mail. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
alles op tijd geleverd, prettige contact over de telefoon, maar vooral goede producten.
Dag Jan, Bedankt voor deze lovende woorden en bovenal de mooie 10! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goed vlees, goede manier van leveren (koeltransport), goede manier van oplossen van verkeerde leveringen en daarbij goede klantenservice.
Dag Roxanne, Goed om te lezen dat alles naar wens is opgelost en natuurlijk het belangrijkste goed vlees :) Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Prima kwaliteit en net contact
Dank voor dit mooie cijfer!
Pluspunten
Levering op tijd en binnen klein tijdvak en netjes verpakt. Goede kwaliteit vlees voor een nette prijs!
VerbeterpuntenGeen
Dank voor dit mooie cijfer en positieve feedback.
Pluspunten
Kwaliteit stuk vlees, in ons geval picanha, was heerlijk. De aflevering was prima, goede melding van te voren en heel mooi verpakt. Aanrader voor een ieder.
Beste R.Schutz, Mooie pluspunten en cijfer, dank daarvoor. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Doen wat ze zeggen. leveren op tijd.
Beste Sara, Bedankt voor je positieve feedback. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Keurig op afgesproken tijd geleverd, zeer goed verpakt,
Zoals het hoort, goed om te lezen dat alles naar wens is geleverd.
Pluspunten
Keurig en netjes verpakt. Vlees van hele goede kwaliteit.
Beste Saskia, Dank dank voor deze mooie 10 en pluspunten. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Waanzinnig goede service. In eerste instantie waren te kleine potten eendenvet geleverd. Verre van handig zo vlak voor kerst. Op vrijdagavond mailtje gestuurd, binnen 5 minuten reactie en op zondagochtend werden nog op tijd de potten langs gebracht. Respect! Ow en de eendenbouten waren ook heel goed.
Dag Jeroen, Heel graag gedaan, om deze pluspunten doen wij het met liefde elke dag weer. Bedankt voor deze mooie feedback. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goed vlees. En eenvoudig te bestellen.
VerbeterpuntenAfhaalpunt kan aangegeven worden.
Fijn om te lezen! Aangaande het verbeterpunt, dit hebben we direct aangepast met wat extra omschrijvingen voor extra duidelijkheid. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goed vlees, goede online service.
Goed vlees en service met een glimlach, fijn om dat zo terug te lezen. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
goede producten, heerlijk
Verbeterpuntenreactie op chat, ook als mailadres achter gelaten wordt
Pluspunten
Heel goede kwaliteit vlees. Niet duur. Levering en verpakking uitstekend.
Dag Victor, Dat zijn mooie complimenten, fijn om te lezen. Dank voor de mooie 10. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Heerlijk vlees, keurig op tijd geleverd, goed verzorgd en ingepakt. Meer dan tevreden
Beste Anke, Bedankt voor je positieve feedback en mooie cijfer. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goede bezorging en normaal gesproken prima vlees
VerbeterpuntenDe bestelde lamsbout was van een te oud schaapje waardoor deze niet meer naar lamsvlees smaakte maar naar schaap (niet lekker) helaas weg kunnen gooien. Erg goede service vervolgens door contact op te nemen en te bespreken wat er niet goed was en hoe dat op te lossen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor nog een lamsbout te ontvangen (zonder extra kosten) om deze nog een keer klaar te kunnen maken. Ik ben er nog niet aan toe gekomen om hem te bereiden maar de service is iig uitstekend!
Beste Jarno, Bedankt voor je feedback. Uiteindelijk gaat het erom hoe we klachten oplossen, en zo te lezen is dat goed gelukt. Succes met de bereiding van de lamsbout. Met vriendelijke groet, LeJean.nl