Beste Jelle, Bedankt voor je mooie cijfer! Groet, Lejean.nl
Pluspunten
Altijd goed en lekker en de prijs is ook erg goed en lekker
Dag Joep, Mooie pluspunten, dank je wel! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Vlees is prima!
VerbeterpuntenBezorging was minder! Maar is gelijk opgepakt door LeJean de volgende ochtend!
Beste Jeroen, Fijn om te horen dat het vlees goed was. Klant is koning, uiteraard lossen we het altijd op. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Snelle levering, heerlijk vlees en hele fijne service
Beste Sanne, Bedankt voor je mooie rapport cijfer, daar doen we het elke dag voor. Groet, Lejean.nl
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie cijfer! Groet van uw online slager,
Beste Jos, Wat een mooi cijfer, als slager wens je niet anders. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Alles perfect!
Beste Jeroen, Fijn om te horen, we zullen deze perfectie na blijven streven. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goed product Snelle levering
Verbeterpunteniets ruimer assortiment
Beste E.Otte, Bedankt voor uw feedback en mooie cijfer. Mocht u iets specifieks missen in het assortiment laat het ons weten op [email protected] Wij kijken dan of we het snel kunnen toevoegen aan het assortiment, of u eenmalig iets kunnen toesturen. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Beste Kees, Bedankt voor een mooie 8 Groet, leJean.nl
Pluspunten
Super kwaliteit vlees, snelle en nauwkeurige levering. Iedere keer weer een cadeautje!
Dag Jolanda, Dat is zeer fijn om te horen, onze slagers pakken de cadeautjes met liefde en zorg in. Dank voor het compliment. Groet, Lejean.nl
Pluspunten
Levering volgens afspraak, keurig verpakt met een persoonlijk tintje.
VerbeterpuntenNog niet...
Beste Chris, Mooie pluspunten! Bedankt voor de positieve feedback. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde producten die overigens prima voldeden aan wat er werd aangeboden
Dag Ron, Altijd fijn om te horen dat we de verwachtingen vol maken. Graag tot ziens op lejean.nl
Dag Henny, Dank voor dit mooie cijfer! Groet, Uw online slager
Beste Tobias, Dank dank! voor deze mooie 10! Met vriendelijke groet, Lejean.nl
Pluspunten
Gedetaillerde info over de levering en een mooie website
VerbeterpuntenBij het bestellen van de spareribs staat dat je kan kiezen voor een grote verpakking van 10kg. Allen is deze optie nergens aan te klikken.
Beste Jesse, Bedankt voor je mooie rapportcijfer. aangaande verbeterpunt, dit hebben we direct aangepast en je kunt ze nu per 10 kg bestellen. Vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Super mooi vlees én perfecte levering .
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Dag Fons, Bedankt voor deze mooie pluspunten! We gaan zeker zo door :) Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Snelle levering , mooie kwaliteit vlees , prima !!!!
VerbeterpuntenGeen .
Beste Martin, Mooie 10 en prima pluspunten! Dank je wel, Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goed vlees, snel bezorgt. Ga zo door!
Beste Barry, Bedankt! Zien je graag terug als tevreden klant. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Mooie website, fantastische producten, ik heb short ribs en krokodil besteld, even gebeld en werd super geholpen. De gerechten op de site zijn ook erg duidelijk en bijzonder lekker! Ik bestel hier zeker weer!!
Pluspunten
Op alle terreinen een snelle actie en juiste info. Klapper is voor mij de extra toevoeging van ree biefstuk aan de bestelling zonder kosten.
Pluspunten
Mooie, gebruiksvriendelijke websijt; producten van goede tot hoge kwaliteit waar dan uiteraard een prijskaartje aan hangt.
VerbeterpuntenMis gerookte, en/of gedroogde producten (zoals hertenham e.a.). Wie weet een optie voor een verdere toekomst.
Pluspunten
Kunnen ook cadeaubonnen maken! Snel en flexibel bedrijf
Beste Johan, Bedankt voor je mooie rapportcijfer. We zullen er een mooi cadeautje van maken :) Culinaire groet, LeJean.nl
Pluspunten
Service Kwaliteit
Verbeterpunten?
Beste Chef, Dank voor je mooie cijfer! Fijn dat je zo dichtbij zit voor het afhalen :) Fijne dag gewenst, Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees! we hebben er van genoten!! Volgende keer weer.
VerbeterpuntenProbleemtje met de levering via postNL. Daarna heeft Lejean dit prima opgelost door het zelf alsnog te komen brengen met wat extra's erbij! prima.
Beste Bart, Graag gedaan, voor LeJean is service belangrijk en proberen we het altijd op te lossen. Goed om te horen dat het vlees goed smaakte! We zien u graag weer terug voor een volgende keer. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Gied verzorgde levering
VerbeterpuntenHad als afleverdag vrijdag aangegeven maar werd op donderdag bezorgt en was ik gelukkig thuis
Dag Wim, Onze excuses voor de te vroege levering. Onze slager was deze keer iets te snel. Bedankt voor uw melding hiervan, zodat we dit beter kunnen controleren in de toekomst. Met vriendelijke groet, LeJean.nl