Helemaal tevreden

Snelle levering, veel keuze, super lekker. Aanrader!

Gedeeltelijk tevreden

Ik vind de entrecotes veel te dik voor 260 gram Kan dat ook dunner worden geleverd? Heb voor nu nee gekozen want ook mijn dish vrienden vinden deze te dik

SUPER

Ik heb al veel bij jullie besteld en ben zeer tevreden over jullie producten en assortiment. Ik zal in de toekomst vaker bij jullie bestellen.

Tot nog toe de fazant filet was heerlijk de rest nog niet gegeten.

Kwaliteit en super snelle levering.

Dit is de 2e keer dat we een bestelling hebben gedaan. Over de 1e keer waren we erg tevreden. De kwaliteit van is uitstekend en heerlijk van gegeten. Beide leveringen waren heel goed verpakt met een bezorging van binnen 1,5 dag.

Uitstekende vis en vlees!

Prima service en prima vlees en vis!!

Zeer goed verpakt en afgeleverd.

Het vlees is goed verpakt. Snelle levering,en smaakt heerlijk.

Pakket was ijskoud en bevroren aangekomen kwaliteit nog niet gegeten, dat komt vandaag! Zeer benieuwd naar het wildzwijn rundvlees en ganzenvet voor de geroosterde aardappelen

alles verloopt perfect

Goede kwaliteit, perfecte levering .

Heel goed vlees en super tevreden over de levering

tevreden

als jarenlange klant tevreden over de kwaliteit van hun producten, soms een beetje prijzig maar inherent aan het gebodene, Ik ga niet naar mijn huis in Baarle-Nassau om de fonds van Beloond te kopen omdat dit 40-50% goedkoper is daar, alhoewel als ik daar ook zou tanken is het wellicht de moeite waard.

Uitstekende kwaliteit

Uitgebreid assortiment met daarnaast ook meer bijzondere vleessoorten. Inmiddels meerdere malen diverse bestellingen gedaan en de kwaliteit is uitstekend. Evenals de avondbezorgingen met Trunkrs en de milieuewuste verpakking.

Netjes en goed

Goed verpakt en netjes geleverd

Veel soorten vlees en vis .

Voortreffelijk vlees en vlotte verzending.

super

super tevreden

Fijn lekker en duidelijk

Het vlees wat ik binnen kreeg was goed en veilig verpakt. Van te voren het bericht dat je bestelling er bijna is, helemaal top! Dit maakt het efficiënt je hoeft geen hele dag binnen te wachten. Het vlees was ook hartstikke lekker! Fijne ervaring en ik ga zeker vaker bestellen

Goede communicatie, snelle levering.

Goede kwaliteit, snel thuis geleverd!

Goede kwaliteit, snel thuis geleverd!

☺️

Goede kwaliteit

Altijd een goede ervaring

Heb altijd goede ervaringen met jullie, alleen bij de laatste bestelling van me Boston butt. Kon ik niet goed uit de beschrijving halen dat het zwoerd er nog op zat. Dit zou mischien beter beschreven kunnen worden .

Snelle levering en goede producten

Na bestelling, snel geleverd. Inmiddels overheerlijke bouillon kunnen maken van de botten, karkassen en looppoten.

LeJean is al zijn beloftes nagekomen!

's Morgens struisvogelfilet besteld en 's avonds op de afgesproken tijd geleverd. Het vlees werd bevroren verstuurd in een speciale doos met icepacks. Prachtig stuk vlees en heerlijk van smaak. Wij weten voortaan LeJean voor een mooi stuk vlees te vinden!

Goed produkt en goede verwerking

Heel goede 1e ervaring

Bestelling was prima in orde, gelukkig niet van die grote stukken vlees etc. die moeilijk in mijn vriezertje passen. Bezorging perfect verzorgd, mooi op tijd zodat je niet uren hoeft te wachten van komt'ie of komt'ie niet.

Veenpoldersweg 22

2266 GA Leidschendam