Het bezorgen was niet best..
Het bezorgen gedeelte van mijn bestelling is niet helemaal vlekkeloos gegaan, waardoor mijn mijn zending voor een tweede keer is. Bij de eerste keer stond de koerier voor de deur maar om welke reden dan ook is hij vertrokken zonder mijn bestelling achter te laten. Vervolgens zou mijn bestelling de dag daarna voor de tweede keer aangeboden worden, maar ook dit is niet gebeurd. Vervolgens na het weekend kreeg ik een bericht dat mijn bestelling retour zou gaan naar de verzender om aan het einde van de dag te begrijpen dat mijn bestelling vernietigd was omdat deze beschadigd was en dat de leverancier hiervan op de hoogte gehouden zou worden. Vervolgens heb ik contact gehad met de leverancier en is uiteindelijk alles weer netjes opnieuw verzonden. Deze tweede bestelling is wel goed aangekomen en heb ik in goede staat ontvangen. Wel jammer en zonde dat voor meer dan € 100 aan vlees is vernietigd bij de eerste bestelling dus ik hoop dat hier aandacht aan wordt besteed want ik heb echt een hekel aan ver als het op voedsel komt. Natuurlijk is dit niet de schuld van de leverancier geweest, maar misschien wel iets voor in de toekomst om te kijken naar een betere koerier voor je klanten. Ook vond ik dat mijn vorige bestellingen beter verpakt was met piepschuim interieur en ijszakjes die meer zekerheid geeft aan de inhoud. De kwaliteit van mijn bestelling is verder conform de kwaliteit waar de leverancier voor staat. En deze mindere levering zal zeker niet in de weg staan dat ik in de toekomst weer zal bestellen, maar ik ga d’r wel vanuit dat in een aandachtspunt wordt.