geweldig

perfecte levering en super verzorgd

Veel keus voor de barbeque'er

Makkelijk om producten te vinden, ruim aanbod, makkelijk betalen en laten bezorgen.

Uitstekende service en kwaliteit

Ruime keuze / mooie selectie producten. Duidelijke en informatieve website. Prachtige resultaten behaald met het 'low en slow' garen en roken van een aantal klassiekers...ook de vis en garnalen zijn aan te raden!

We zijn er super mee tevreden!

Heerlijk vlees, netjes en zorgvuldig ingepakt en absoluut op tijd afgeleverd!!!

Prima vlees, goed en koel verpakt.

Vond de hamburgers uitzonderlijk.

Heerlijk vlees

Levering volgens afspraak en genoten van de heerlijke spare ribs..

Zeer goed vlees en fijne bezorging

Vlees was erg mals en de stokjes heerlijk gekruid. Goed verpakt en fijn hoe je je bestelling kan volgen. Wij zijn fan!

Professionele levering en top quality

Geweldig!

Ontzettend veel keus, vlees van zeer goede kwaliteit. Goed verpakt. Het leveren, het zelf kiezen van het moment en het op de hoogte gehouden worden van bezorging is echt ontzettend fijn!

Hallo . Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling Bedankt voor je snelle reactie en snelle levering. en in de toekomst zou ik volledig vertrouwen op uw producten. groetjes H.Rangeliv

Perfecte afhandeling en Excellente kwaliteit!

Gekozen voor de bizon entrecôte Wat een tractatie! Geweldig

A+++

Gewoon vers geleverd gekregen wat er besteld was. Zonder problemen qua bestellen, betalen en verzenden. Zonder klachten dus achteraf en zo wil je het eigenlijk altijd hebben.

Goede kwaliteit

Het vlees is goed verpakt, het ziet er keurig uit. Volledig incl koelelementen. De ribs zijn prima, lekker dik bevleesd. Kortweg: goede kwaliteit voor een goed prijs!

Heerlijk goed exotisch vlees

Heerlijke zebra steak besteld voor de bedrijfs bbq. Dat is weer eens wat anders dan kip, sparerib of rond. Enthousiast ontvangen. Mooi vlees, heerlijk van smaak en zo klaar! Goede snelle levering. Dit was niet de laatste bestelling!

De levering was volgens afspraak en het vlees smaakte voortreffelijk! Een echte aanrader

de verpakking was buitengewoon verzorgd

snel geleverd en zorgvuldig verpakt

Absoluut een aanrader en zeker nog een keer bestellen

2e bestelling bij LeJean. Nu 3kg procureur en 3 kg brisket... Beide van goede kwaliteit, netjes verpakt, goed bezorgd.

Goede service, heerlijk vlees...TOP

Genoeg keus en leuk om eens wat anders te proberen.

Het was goed

De bestelling was mooi op de afgesproken tijd en volgens verwachting

Super snelle bio kip en kwarteltjes

Wat een snelle levering. Heerlijke bio kippen en kwarteltjes.

Goed stuk vlees

Alleen jammer dat het was bevroren omdat we het wilden halveren om te bereiden voor de bbq

Vlees was perfect!!

Alleen jammer dat jullie er niet bij zeggen dat je het vlees bevroren mee krijgt. Kwam ik thuis pas achter.

Goede eerste ervaring met LeJean

Voor een feestje voor het eerst online vlees besteld. Bestellen ging makkelijk, toen ik de dag voor de verzenddatum erachter kwam dat ik iets vergeten was werd om 21:00 nog de telefoon opgenomen en kon ik mijn vergeten stuk vlees nog aan de lopende bestelling toevoegen. Ook lekker veel betaalmethodes waaronder AMEX.

Keurig verpakte bestelling op tijd geleverd

Na n simpele manier van bestellen, de bestelling op tijd, volgens afspraak afgeleverd

Goede kwaliteit en vlot geleverd.

Product werd op tijd en goed ingevroren ontvangen dankzij de uitstekende verpakkingsmethode.

Veenpoldersweg 22

2266 GA Leidschendam