Dag Andreea, Thanks!
Pluspunten
Goed vlees en regelmatig fijne kortingen. Verpakking was prima en volgens afspraak bezorgd.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Beste Ronald, Dank voor deze mooie 10 en pluspunten. We gaan zeker zo door. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Supersnelle reactie per chatbox, en echt enorm klantgericht. Top service. Dit is wat je wilt als online klant! Aanrader voor iedereen.
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Beste Jaap, Wat een heerlijke feedback! Daar doen we het elke dag weer voor. We houden dit aan en streven naar het hoogste niveau. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Top vlees, goeie service en snelle levering
Beste Ruben, Dank voor dit mooie rapportcijfer en mooie woorden. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Zeer tevreden over de bestel proces via internet en de levering. Producten zijn van top kwaliteit. Volgende bestelling volgt...
VerbeterpuntenGeen!
Beste Carl, Dank voor je orders, we gaan er weer mooie cadeautjes van maken. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
goede service en goede producten
Dag Ron, Beide in ons DNA, fijn om te lezen dat het zo ervaren wordt. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Mooie en eerlijke producten voor een goede prijs. Altijd spannend om te kijken de wekelijkse aanbiedingen weer door te kijken!
Beste Bas, Dank voor deze mooie pluspunten. We proberen je te blijven verrassen met de aanbiedingen! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Super kwaliteit vlees, goed koud aangeleverd en ga zeker vaker bestellen
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Graag gedaan, en bedankt voor deze mooie pluspunten en cijfer! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
The best meat I have eaten. So much flavour. I will never buy supermarket meat again! Delivery was also prompt.
Dear Gerry, Thanks a lot for this comment! We always want to deliver the best meat possible from our great suppliers around the world. It's a pleasure to share this quality with our clients. Kind regards, LeJean.nl
Pluspunten
Mooie producten, goed verpakt, perfect verstuurd.
Bedankt voor de mooie pluspunten in woorden en cijfer. Met culinaire groet, LeJean.nl
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is top , bestellingen werden de volgende dag netje’s afgeleverd door eigen mensen.
VerbeterpuntenGa zo door zou ik zeggen, toppie
Beste Peter, Goed om te horen, en een hele mooie 10. Dank daarvoor. Wij gaan zeker zo door! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Dank voor dit mooie cijfer! Groet, Uw online slager LeJean.nl
Pluspunten
wij kregen een extra stuk vlees gratis
Verbeterpunten-
Dag Annemarie, Wij verwennen onze klanten graag, eerst met de kwaliteit en af en toe wat extra's. Bedankt voor de mooie 9. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Het was jammer dat ik het verkeerde product heb gekregen, het is super opgelost. Ik ben helemaal blij. Het etentje kan beginnen.
Beste Bianca, Fijn om te horen dat alles opgelost was, helaas ging het even mis met een verkeerd artikel maar wij lossen het altijd direct op voor onze klanten. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Snelle levering en redelijke prijs. Bovendien groot assortiment
VerbeterpuntenGanzenvet opnemen in assortiment
Pluspunten
Mooi vlees. Perfecte levering! Goede prijs voor mooie producten. Ik ga zeker vaker bestellen.
Beste Bart, Dank voor de mooie pluspunten en het vertrouwen. De mooie 10 wordt zeker gewaardeerd! Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Dat je kan aangeven wanneer je de bestelling geleverd wilt hebben
Beste René, Dank voor de mooie 9 en pluspunten. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Was goed verzorgd mooi op tijd
VerbeterpuntenPrijzen ?
Beste, Goed om te horen dat alles op tijd en goed verzorgd was. M.b.t. prijs, houdt onze mailing goed in de gaten voor wekelijks mooie en scherpe acties. Inschrijven is eenvoudig via de website. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Mooi en lekker stuk ossenhaas. Goed gekoeld verpakt.
Beste Natasja, Dank voor je positieve feedback en cijfer. Fijn dat het goed gesmaakt heeft. Goed vlees, maar uiteraard ook een goede bereiding nodig :) Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Levering op tijd en keurig verpakt
VerbeterpuntenNvt
Beste Wim, Bedankt voor de mooie 8. Groet, LeJean.nl
Pluspunten
Net verpakt en snelle levering
VerbeterpuntenNiet alles op voorraad helaas
Beste Bart, Bedankt voor je mooie cijfer. Mocht je iets missen, laat het ons weten wellicht kunnen we je dan direct helpen. Kan per mail, [email protected] of telefonisch 0715808034 Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Prima service: mooi verpakt en zeer netjes afgeleverd. Het vlees is van hoge kwaliteit en was zeer smakelijk. Wij hadden een beef Wellington gemaakt met de graangevoerde Angus ossehaas. Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenGeen!
Beste Henriëtte, Bedankt voor deze mooie beoordeling en cijfer. Fijn om te horen, en de graangevoerde runderhaas is idd een aanrader dat vinden wij ook :) Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Top kwaliteit, netjes geleverd!
VerbeterpuntenPrima zo als t is
Beste Maurice, Graag gedaan, bedankt voor deze mooie woorden. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit Komen de beloftes na
Mooie 10 en pluspunten, Dank, Dank Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site. Snelle levering
VerbeterpuntenVlees was ditmaal verpakt in een kartonnen doos. Vlees was is een blauwe zak gewikkeld. Dit alles zonder koelelementen. Zag er wat minder degelijk uit.
Beste, Zoals besproken zit het koelelement in de verzenddoos van PostNL. Voordeel is dat deze retour gaan met de koelbox en u geen afval heeft en wij het milieu zo sparen. De Iberico Ribs zijn bulk verpakt, uiteraard wel in plastic en in een gesloten doos. Op deze manier proberen wij de prijzen scherp te houden. Met vriendelijke groet, LeJean.nl
Veenpoldersweg 22
2266 GA Leidschendam