na bestelling een dag later geleverd

ruime sortering waardoor je snel kunt slagen tegen redelijke prijs

Fijne webshop…!!

De producten die je zoekt overzichtelijk gerangschikt per categorie.. snelle levering én bereikbaar per telefoon..!!! Concurrerende prijzen, kortom; aanrader!!!

Perfect !

Ik had een lekke slang belde spa webshop kreeg direct advies hoe dit te repareren en wat de beste manier is en welke materialen te gebruiken. Na deze besteld te hebben al vlot in huis en de jacuzzi draait weer In een woord een Top ervaring! Dankjewel!!!

Foute dingen besteld àlles terug gedaan en foto’s gemaakt voor wat we nodig hebben en jullie alles wat we nodig hebben weer verzonden

leveringen ok. goed spul.

Ik heb vrijwel alleen onderdelen gekocht. Zie verder. En bij het geleverde advies heb ik wel 1 opmerking. Geadviseerd wordt slang te gebruiken ipv buis. Klopt dat er dan automatisch een speling ( en dus meer fout correctie is) Maar er zijn 2 nadelen aan slang. En die hebben met elkaar te maken. Als het stuk van een oudere rol is gesneden dan is dat stuk nauwelijks nog recht te krijgen. Toen ik na een jaar of 10 de spa in de winter toch maar niet liet verwarmen bleken de dikke slangen tot 4 % te krimpen. En die trokken veel kapot. Dus zowat alles vernieuwd. Met meer ruimte voor krimp. En dus best grote klant hier.

Veel producten voor diverse baden!

Altijd veel producten terug te vinden op de website! Bij vragen zijn ze goed te bereiken om je verder te helpen. Eerder hebben ze onderhoud aan mijn spa uitgevoerd; eerlijke service en hulp hierbij gekregen! Ik ben fan!

Super tevreden

Super tevreden over vlotte verwerking

Uitstekend!

Snel geleverd top prijs!

Top producten, alles op voorraad en snel geleverd

Alles binnen enkele dagen in huis, dus ook in mijn Jacuzzi

Vlotte service

Perfecte levering

Prima geleverd

Beste deal

Goede site, snel geleverd

Overzichtelijke site, waar je de producten makkelijk kan vinden. Ook leuk, vaak aanbiedingen bij afname van meer dan een stuks. Snel geleverd, waarbij het product goed verpakt is. Ook prettig als alles heel aankomt ;-)

mooie prijs

goed en wel geleverd

Goede service.

Na contact over missende artikelen is het probleem snel opgelost.

Fijne webshop met overzichtelijke en duidelijke informatie

Fijne webshop met overzichtelijke en duidelijke informatie, nette bevestigingsmails en vlotte levering..!! Aanrader voor je spa/jacuzzi benodigdheden..!!!

Alles wat je nodig hebt

Alles wat je nodig hebt en snel geleverd. Leuk contact

Prima overzichtelijk en makkelijk producten te bestellen met een snelle levering.

Fijne aanbiedingen, producten die ik graag gebruik voor onze jacuzzi. Het water blijft lang schoon en fris.

persoonlijke betrokken service, bravo!!

ik heb een jacuzzi, niet bekend welke onderdelen, moest een onderdeel hebben, verkoper heeft alles na moeten meten van mijn tekening. chapeau dat hij deze moeite heeft gedaan, erg ongewone service tegenwoordig. het is wel zoals het hoort! vakbekwaam en betrokken noem ik dit, ga zo door!

Wat een top service hij is bereikbaar telefonisch denkt mee in de oplossing die je zoekt zelfs zo flexibel dat je buiten openingstijden spulletjes op kan halen als je in de problemen komt in een woord geweldig en uniek in zijn segment

Grote voorraad en super service! Belde op voor een nieuwe Balboa verwarming. Kon hem gelijk ophalen.

Correct

Correct en snelle levering

Flotte levering

Een 10 als men zich zou laten beoordelen zonder cadeau’s uit te loven wat neigt naar het kopen van een betere score

Makkelijk besteld snel geleverd top

Zeer prettig

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!