Snelle levering. Verpakt in recycled dozen, moet altijd wel lachen, het is 'n beetje 'n doordenkertje.. , ehmmm hamburgers? Nee joh, filter voor de jacuzzi. En gewoon goede producten.

Degelijke kwaliteit materialen..

Materialen van degelijke kwaliteit!

Juiste onderdeel snel gestuurd!

Kreeg telefonisch prima advies over het juiste onderdeel. Snel besteld, snel bezorgd en nu werkt de jacuzzi weer!

Onderdelen snel geleverd Klein probleempje snel en vriendelijk aan telefoon opgelost

Goede kwaliteit en uitstekende levering

We bestellen onze Aqua Finesse meestal hier. Mooie actie als je daarna weer besteld bij hun, met kortingscode

Duidelijk correct en snel geleverd

Duidelijk correct en snel geleverd

Super service

Goed geholpen om de juiste onderdelen te vinden. Heel erg bedankt Snelle levering, kom hier zeker terug

Problemen worden flexibel en snel verholpen

Ik had bij een bestelling ook een onderdeel besteld. Dit onderdeel kwam echter beschadigd aan. Aan de vorm van de beschadiging te zien en aan het feit dat er geen losse stukjes in de verpakking zaten, was het waarschijnlijk een fabricagefout. 1 belletje en een vervangend onderdeel werd zonder gedoe de volgende dag bezorgd, hoefde het kapotte onderdeel niet terug te sturen en zelfs geen foto van te maken. Dat is nou nog eens betrouwbare service!

Snel en kwalitatief

Zeer kwaliteitsvolle producten die ook nog eens snel geleverd worden. Een topper om te onthouden.

Zeer betrouwbare en persoonlijke benadering

Naast hun goede assortiment, heb ik uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Mijn vragen over de bestelling werden snel en adequaat via de mail beantwoord. De levering was ook supersnel. Goed verpakt met een leuk cadeautje erbij.

Correcte prijs/kwaliteit producten en goede leverservice

De kwaliteit van de bestelde producten voldoet aan mijn verwachtingen. Bovendien vind ik de prijs correct. De bestelde goederen waren netjes verpakt en werden geleverd zonder enige beschadiging binnen de aangegeven levertermijn. Zeker en vast zal ik hier later nog bestellingen plaatsen.

Altijd snelle en correcte levering van materialen

Altijd correcte en snelle leveringen

Goede website en snelle levering

Goede ervaring

Uitstekende service

Na lang zoeken om de juiste onderdelen op aanraden bij spawebshop terechtgekomen. Ruime keuze aan kwaliteitsonderdelen tegen een concurrentiële prijs, snelle verzending. De uitgebreide professionele bijstand krijg je er helemaal gratis bij! Echt een aanrader, eens je hier terechtkomt zoek je niet meer verder. AAA+++

Goede service!

Snelle reactie op mijn vragen en goede uitleg over de producten. Fijn om hier te bestellen! Een aanrader!

Ruim assortiment en top service

Peter neemt de tijd en denkt met je mee wat er aan de hand kan zijn.

Snelle leveringen

Aanrader , correct , netjes verzonden en snel top producten .

Nog nooit problemen gehad

Super service, denken enorm mee

Wordt enorm meegedacht om een probleem op te lossen. Hele fijne service!

Correcte levering

De bestelling was eenvoudig te plaatsen, af te rekenen en werd correct geleverd. Positieve ervaring. Blijf gaan voor kwaliteit. Top

Zeer snelle levering.

Bestelde goederen werden zeer snel geleverd, tegen een goede prijs en degelijk verpakt. Top.

Goede prestatie

Paneeltje besteld, vlotte levering in België. Alles netjes verpakt en verzorgd. Prima!

Deze bestelling was weer super. Bedankt

Keurig en op tijd geleverd

Positief

Groot aanbod met prima uitleg, snelle levering

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!