persoonlijke betrokken service, bravo!!

ik heb een jacuzzi, niet bekend welke onderdelen, moest een onderdeel hebben, verkoper heeft alles na moeten meten van mijn tekening. chapeau dat hij deze moeite heeft gedaan, erg ongewone service tegenwoordig. het is wel zoals het hoort! vakbekwaam en betrokken noem ik dit, ga zo door!

Wat een top service hij is bereikbaar telefonisch denkt mee in de oplossing die je zoekt zelfs zo flexibel dat je buiten openingstijden spulletjes op kan halen als je in de problemen komt in een woord geweldig en uniek in zijn segment

Grote voorraad en super service! Belde op voor een nieuwe Balboa verwarming. Kon hem gelijk ophalen.

Correct

Correct en snelle levering

Flotte levering

Een 10 als men zich zou laten beoordelen zonder cadeau’s uit te loven wat neigt naar het kopen van een betere score

Makkelijk besteld snel geleverd top

Zeer prettig

Vlot, duidelijk

Goed advies

snel en goede service!

zeer goede service

Top geregeld

Vragen gesteld en perfect de adviezen gekregen en de bestelling kunnen doen Snel geleverd

Vlotte levering. geen grote aantallen mails.

Wel een verbeterpunt: Ik had een jet en de jethouder nodig. Het was niet echt makkelijk om te vinden wat bij elkaar hoort. Bij sommige artikelen staan wel bijbehorende artikelen maar niet overal.

perfect

Alles loopt perfect

Heel vlot en correct verlopen

Na lang zoeken achter een bepaalt type filter voor mijn jacuzzi, hier gevonden aan een correcte prijs.

Gewoon goed

Bestelling gedaan en binnen 5 dagen in huis toppie

zeer overzichtelijke site

Alles duidelijk omschreven,hebben veel. Kwalitatief goed spul,snel geleverd.

Bestelling nog niet ontvamgen

Dinsdag niet in de auto,woensdag ook niet bezord

Uitzonderlijk goed

Echte meedenkers! Waar vind je die nog tegenwoordig…

Snelle levering, perfect en compleet verpakt

Deze shop doet net een stapje extra als het er op aan komt. Prijzen zijn ok en markt conform maar de persoonlijk touch maakt dat dit bedrijf een 10 plus verdient.

Vlot en correct

Fijne website. Duidelijke info. Goede track and trace. Netjes bezorgd. Geen overbodige mails.

Telkens met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Ik heb al verschillende bestellingen geplaatst bij Spawebshop. Een eerlijke prijs en telkens met een gepaste korting. De gratis geschenkjes zijn ook altijd aangenaam ontvangen. Leveringen lopen vlot en duidelijk. Met andere woorden geen negatieve opmerkingen. Top Betrouwbaar en duidelijk.

Alles duidelijk en een superprijs!

De site isheel duidelijk , snel en prijzen zijn dik in orde!! Top!

Fantastisch en ruim assortiment.

Wat een fantastisch bedrijf is dit. Razendsnelle levering, ruim assortiment en vriendelijk personeel.

Goeie service en snelle levering.

Mijn volgende bestelling gewoon weer bij spa-web

Snelle levering, goede prijzen

Ruim aanbod. Concurrerende prijzen. Ook een goede monteur voor onze spa. Vitalux

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!