Nette resctie en nette service

Ik was op zoek naar een ledlampje voor in de jacuzzi dus ik mailde foto's en ondanks dat dat maar een goedkoop onderdeel is kreeg ik een nette reactie dat dat besteld kon worden dus daar ben ik erg mee geholpen

zeer snelle levering

Heb nu en dan al iets besteld en ben zeer tevreden. is binnen de 2 dagen geleverd thuis en krijg nog altijd een geschenk er bij .Hebben ook veel wisselstukken voor de pompen ,want in de winkel is het direct een compleet nieuwe pomp. Is zeker aan te bevelen als je iets nodig hebt .

Super mooie cover ontvangen.

Mooie cover ontvangen!

Gemakkelijk te bestellen en sneller levering.

Overzichtelijke webshop, zodat snel duidelijk is wat je nodig hebt. De bestelling liep daardoor ook vlot, en de levering was snel. Hierdoor kon ons probleem van lekkende pompen snel verholpen worden, en konden we snel terug genieten van onze jacuzzi.

Snelle levering en een goed prijs

Ik heb filterwatten en reiningsmiddel besteld. Goed prijs/prestatie en een snelle levering.

Geweldige service en advies

Vele mails gestuurd. Altijd advies ook als je geen onderdelen nodig had. Service zoals het hoort maar lijkt helaas aan het uitsterven. Peter bedankt

Snelle levering.

top produckten

vlotte levering

Zeer goede service

Pakket was snel geleverd.was een verkeerd product bij.juiste product onmiddellijk nagestuurd.mocht verkeerde product houden als compensatie.top service

Super te Verden

We hebben een pomp gekocht en we kwamen niet uit de aansluiting en we belde en de genen aan de telefoon heeft helemaal uitgelegd aan ons dat was super fijn bedankt nog er voor !

snel te vinden en vlotte bestelling

Alles overzichtelijk op te zoeken en vlot te bestellen. Wat ik nog belangrijker vind is de zeer snelle levering. Bedankt!

snel en accuraat

snel en accuraat

Snelle levering een juiste prijs gewoon zeer goed

Op de webshop vind ik makkelijk de juiste informatie en de bestelling en levering verlopen zeer vlot

Super webshop., snelle verzending en scherpe prijs

Ik heb deze webshop als zeer fijn ervaren. Alles was goed verpakt en snel verzonden. Afrekenen was ook snel en veel betaal mogelijkheden.

Duidelijke website. Vond wat ik nodig had. Snel geleverd.

Snelle en goede service

Snelle verwerking en goed service. Goed geholpen

Netjes op tyd geleverd en alles keurig verpakt

Zeer goed. Wij waren weer zeer tevreden

Snelle levering en goede prijs

Zie boven

Top !!!

Correct en snelle levering. Niets op aan te merken.

Goed.

Levering + producten ok!

Vlot verloop en uitstekende naservice

Het hele proces is heel vlot verlopen. Ook de manier waarop je geholpen wordt als je een issue hebt was top.

Alles keurig en op tijd geleverd.

Al eerder bij vitalux geweest voor onderdelen. Hebben verstand van zaken en veel onderdelen in voorraad van Spa systemen. Een aanrader!

eerlijke prijs en snelle levering

eerlijke prijs en snelle levering

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!