Snelle levering en ook de nalevering was snel

Een aanrader!

Enkele onderdelen probleemloos kunnen zoeken, bestellen en ontvangen. Kwaliteit en een goede prijs!

Goede service snelle levering

Voor de eerste keer besteld en heel tevreden ga er zeker nog op bestellen door de snelle levering bedankt

Perfecte service

Goede informatie op site, goede prijs, snel geleverd

Geweldig!!

Super service, snelle levering en ook nog een leuk koeltasje kado gekregen. Echt blij verrast!!!

Alles naar verwachting ontvangen en op tijd

Alles naar verwachting ontvangen en op tOke ontvangen

Je krygt de kwaliteit welke je hebt besteld

Supersnelle levering zonder extra kosten

uitstekende producten

Van spa-webshop ben ik zeer tevreden, maar van DPD die mijn pakje moest leveren ben ik zeker niet tevreden. Het lag al van dinsdag 6/06/2023 in het depot en het wordt pas vrijdag 9/06/2023 geleverd in de namiddag. Het is niet de eerste keer met DPD. Voor de toekomst eventueel een ander pakjes bezorger raadplegen. Mvgt. Rudy

Prima bedrijf

Goede snelle levering

Goed product voor goede prijs

Simpele pakkingen maar wel enige bedrijf waar deze voor goede prijs te koop zijn. Pakking doet wat het moet doen dus prima.

Fijne producten

En een snelle levering

Super nette levering en op tijd

Een snelle en keurige levering

Top producten

Mooi aanbod in producten, overzichtelijke webshop. Snelle verzending .

Ik was iets vergeten, ze hebben het nog kunnen toevoegen aan mijn bestelling. Ook de site is zeer goed gemaakt om filters te kiezen (ook speciale opmerkingen zoals de randen van de draad mbt Sunspa. prijzen zijn heel correct. Levering is ook maar 2-3 dagen. Dus zeer tevreden.

tamelijk

jammer dat het moeilijk te leveren is door dpd

Snelle en nette levering

Goede informatievoorziening en snelle levering

Nadat ik via de site een bestelling had geplaatst werd deze snel verwerkt. Hierbij werd ik goed op de hoogte gebracht van de status van de bestelling. De levering van de goederen werd snel en netjes uitgevoerd.

super

bestelde filters netjes en snel geleverd voor een schappelijke prijs.

Alles naar wens

prima service, verstand van zaken

Top geregeld

Top geregeld, snel verzonden. Had de verkeerde sticker voor de display maar ben bang dat ik dat zelf verkeerd besteld heb. Bedankt.

Heel vlotte service

Goede producten en snelle correcte levering

Snelle Levering / Kwaliteit Producten

Vandaag besteld en de volgende dag in huis. De producten die niet goed werken of te duur zijn verwijst hij op de site naar een betere alternatief.

Alles ok

Alles in orde

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!