Kortingscode werkte niet. Mail gestuurd zelfs op zondag antwoord en gelijk opgelost.. Top!!

Deskundig en behulpzaam

Kreeg prima uitleg over de oplossing van mijn probleem met de spa.

Snelle levering ,goede produkten

Wanneer ik technische vragen heb over de jacuzzie die ik vraag via de mail aan Peter Dekker ik snel een antwoord krijg meestal waar ik iets mee kan ,super fijn deze back up .

Prima producten, snelle levering

Keurig gelopen allemaal. Reageert snel op mails. Alles ontvangen en draait weer als voorheen

Top webshop

Ik bestel hier al jaren en altijd snel en naar tevredenheid

Snel en nette levering

Snel en netjes verpakt Goeie producten Goedkoopste

fijne website

snelle levering, alleen jammer dat je de vervoerder niet kunt kiezen

Gemak

Vertrouwd en snel

snel geleverd en snelle reactie

snel geleverd en ook de contacten waren goed met snelle reactie

Een van de betere Spa shops

Rond 18:00 gebeld omdat onze wetend van de pomp kapot was. Volgende ochtend om 08:00 lag hij al klaar en kon ik de jacuzzi weer gebruiken. Bedankt.

Vertouwd en eerlijk zaken doen.

Ik had bij spa-webshop besteld. En doordat ik het niet begreep en dus verkeerde dingen had besteld contact gezocht. Hier werd heel snel en netjes op gereageerd. En na wat whats app contact afspraken gemaakt. Deze werden heel snel en heel netjes zonder enig gezeur nagekomen. Ik zeg doen. Eerlijk zaken doen zoals het hoort.

Snel en goed

Zeer goede producten aan een goede prijs, mag altijd goedkoper he. Snel geleverd en met zeer goede beschrijving en gebruikers handleiding. Top. Doe zo verder

goede producten, eerlijke prijs, snelle en correcte levering

goede producten, eerlijke prijs, snelle en correcte levering

Prima en snelle afhandeling van de bestelling

Betrouwbare leverancier

Snelle levering en goede kwaliteit onderdelen

Super snel geleverd met ook nog kadootje erbij

Dat ging allemaal erg goed.

Uitstekende service

Doen wat ze beloven qua levertijden en kwaliteit van de producten

Zeer professioneel en sne.

Komen hun afspraken goed na!

Zeer te vreden

zeer snel geleverd, bestelling zoals beschreven, aanrader

uiteindelijk kwam het goed

Bestelling om een of andere reden niet goed aangekomen, dus ik hoorde maar niets. Contact opgenomen en toen is alles vlot geregeld

Zoals verwacht

Product zoals omschreven, werd op tijd geleverd en heeft het probleem opgelost.

Ik moest de verwarming van mijn jacuzzi vervangen en er waren geen pakkingen bij geleverd. Gelukkig kon ik ze snel bestellen bij de website zodat de monteur alles goed en waterdicht aan kon sluiten. Heb al weer een paar keer kunnen genieten van een warme jacuzzi

Zeer complete webshop met persoonlijke aandacht en duidelijke advisering

Complete webshop. Vragen worden snel via email of telefoon beantwoord. Heldere advisering.

Telefonisch goede informatie gekregen en prima levering snel en correct!

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!