Alles normaal verlopen

Snel in huis en alles naar wens!

Ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Goede producten

Goede producten, scherpe prijs en snelle levering

Alles in huis en snelle service

Alles wat je nodig hebt voor het onderhoud van je Spa en snelle, vriendelijke service

Een aanrader

Het geheel klopt als een plaatje! Top

Correct

Alles verliep zoals het hoorde Hebben echt scherpe prijzen

geweldig

wij hebben voor 2 verschillende dingen nu 2 x gebeld met hun ,ze hebbem ons perfect geholpen en het juiste artiekel nummer doorgegeven zodat wij het in de webshop konden vinden .klantenservice is gewoon geweldig !

Perfecte prijs vs kwaliteit

Goede prijs, perfecte kwaliteit, in-time levering

Perfect geleverd en snel

Direct geleverd .

Top bedrijf

Duidelijke webshop/afspraken/snelle levering

Goeie producten en service. Super tevreden!

Wij hadden dringend wat spullen nodig voor een reparatie, met Spa-Webshop waren deze heel snel in huis en kunnen we weer volop genieten van onze spa. Alsook de dienst na verkoop is heel snel en top! Wij bestellen hier zeker opnieuw.

Diverse spullen besteld voor mijn jacuzzi. De volgende dag na mijn bestelling al in huis.

Alles netjes op tijd.

Alles wordt netjes op tijd uit geleverd voor een scherpe prijs.

Goede technische ondersteuning

Op de vragen via email wordt snel geantwoord. Goede technische kennis en onderdelen op voorraad aanwezig. Fijne service.

Zeer behulpzaam en snelle levering

Na mijn bestelling die na een dag al,geleverd werd. Bleek er een artikel te weinig te zijn, melding van gemaakt en de dag nadien werd het ontbrekende artikel al geleverd• zeer te vrede over de levering en behulpzaamheid. Tot de volgende

correct verlopen

Vlotte en snelle levering

Netjes en snel bezorgt

Prima iedere x weer en binnen 1 werkdag bezorgt.

Goed assortiment en snelle levering.

Vorig jaar een specifiek onderdeel besteld die niet in Nederland te verkrijgen was, is besteld en geleverd door Spa- webshop en ook nog eens voor een redelijke prijs.

Snel en correcte prijs

Groot aanbod en leuke acties

Geweldige web winkel

Goede web site Snelle levering Bij vragen wordt er goed meegedacht. Ze hebben verstand van wat ze verkopen. Ga zo door!!

Zeer goede website

Alkes wat je maar kan indenken voor zwembaden en jacuzzi s. Zeer snel geleverd en met de juiste info. Top, doe zo verder

mijn ervaring met jullie bedrijf is heel goed.

Goede en snelle service

Bestelling altijd voorzien van een cadeautje en een bedank bericht

prettig en meedenkend

na mijn bestelling wordt ik gebeld ivm met mijn adres. het was anders dan de vorige keer. ik had het verkeerd ingevuld.

snel en vlot

eerste keer dat ik enkele spullen via spa-webshop bestel. op de site alles duidelijk weergegeven en correct op tijd geleverd.

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!