Goede en snelle levering

Duidelijke website dus eenvoudig om juiste spullen te kopen

oke

top

Breed assortiment, scherpe prijzen!

Goede service, scherpe prijzen, breed assortiment! Altijd prettig om Peter zijn expertise over Spa-baden te horen. Eerlijk en transparant!

Correcte en super snelle levering

Al 2x besteld bij Spa Webshop Snelle levering en correct verzonden. aanrader! Volgende keer bestellen we weer.

Goede service en snelle levering

Duidelijke website, goede service en snelle levering

Snelle levering en goede service

Uitstekend materiaal met snelle levering

Er is duidelijke omschrijving van produkt op web site met een snelle leveringstermijn . Het is een eerlijke prijs in verhouding met hun kwaliteit

Snelle en eerlijke service

Snelle service. Eerlijke peijzen

Wel snel maar niet alles geleverd

Op zich prima service alleen de beloofde muts zat niet in de verpakking. Geen probleem op zich maar beloof het dan niet en het staat wat klungelig als je het wel op de paklijst zet maar het artikel vervolgens nier erbij doet.

Snellel levering

vlot

goed overzicht op de website, snelle, vlotte, propere levering!

Op tijd binnen gekregen en perfect verstuurd

Goed artikel

Het bestelde artikel ,sauna kristallen,bevalt erg goed ,en is waarde naar geld.

Deskundige adviezen, goede service

Prettig in contact, fijn.

Zeer goed.

Zeker geen opmerkingen . Zeer snel ontvangen.

Snelle correcte levering. Goede eerste ervaring!

De webshop is duidelijk, snel besteld en snel geleverd. Was eerste bestelling hier, zeker aanrader.

Besteld en de volgende dag in huis

Bestelling was geleverd was iets mis gegaan en hun hebben dit direct en correct recht gezet.

Snelle correcte levering

Zeer duidelijke website, keuze is reuze.

Top snelle levering

Top snelle levering

Snelle verzending

Deskundige mensen geven goed advies heel vriendelijk

Scherpe prijzen en snelle levering.

Naast een vriendelijke en meedenkende klantenservice, zijn de artikelen scherp geprijsd en altijd snel geleverd. Verder erg leuk dat je als klant gewaardeerd wordt en bij je bestellingen leuks ontvangt.

snelle bezorging

Ook snel gereageerd op een bericht van mij met een vraag.

Accuraat.

Correct en goed op de hoogte met de soorten producten die worden geleverd

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!