Vlotte en correcte service.

Duidelijke website met goede producten. Vlotte en correcte levering.

Keurige zaak!

Haal hier al jaren filters voor de jacuzzi, altijd dag na bestelling geleverd! Zeer betrouwbare internet leverancier

Prijs-kwaliteitverhouding met zeer snelle levering

Jullie webshop heeft een uitgebreid gamma aan producten. Concurrentiele prijs met een levering, binnen de 24h. Prima ! houden zo .

Snelle en correcte levering met net dat ietsje meer

Producten zijn echt wel top niveau. Fijne ervaring om snel levering te ontvangen en bovendien verrast men de klant nog n keer met n leuk kadootje. Tof.

Vlugge en correcte levering

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering en exacte tijd door DPD

Goed verpakt en netjes verzonden. DPD geeft een uur tijdslot en wordt ook nagekomen.

Producten van keuze waren snel geleverd en ook nog eens goedkoper dan bij de concurrent.

Snelle levering. Uitleg over de producten Wij bestellen graag nog bij jullie

Snelle service en veel producten

Ik had, voor de tweede keer, koppelingen nodig voor mijn pomp. Bij geen enkele zaak hebben ze deze omdat de spoel anders is, bij Spa-Webshop hebben ze alle onderdelen gewoon te koop! Ene dag besteld, volgende dag binnen En de prijs voor een koppeling valt daarbij erg mee, rond de €6,5, waar koppelingen bij een installatie bedrijf veel meer geld kosten.. maar dus niet de juiste maatvoering Dank Spa-Webshop!

Snelle levering, en alles oké.

Goede correcte levering van de bestelde goederen. Heel tevreden.

Slecht geleverd

Beste, de producten zijn in orde maar de levering minder. Er was een product open en de inhoud lag in de doos verspreid met als gevolg onze inox afvoergoot is nu gespikkeld door het bijtend product. Groeten Colin

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Jullie snel maar pdf slecht levering

Jullie waren goed en snel met de producten, ook goed verpakt. Dpd leverde slecht af,mss is een andere bezorgdienst beter.

Al het bestelde heb ik zeer snel ontvangen inclusief handdoek. Goede service en goede producten !!!!!!

Uitstekende service!

Bereikbaar voor advies en denkt met de klant mee!

Goed betrouwbaar en snelle levering

Gewoon een net bedrijf

Keurige site

Snel verzonden goed verpakt prima ervaring !

Gemakkelijk te bestellen en top geregeld.

Site is overzichtelijk, bestellen is eenvoudig en de producten zijn netjes verpakt. En dan ook nog een snelle bezorging, kortom TOP!

Snel geleverd en netjes

Nette levering erg blij met de sauna geuren

Fijne website, makkelijk zoeken en goede omschrijving

Hebben veel onderdelen, was er zelf 1 vergeten gebeld ( telefoonnummer lastig te vinden) maar medewerker zei als je dat er bij besteld en afhalen kiest dan voeg ik het er bij. dat was gelukt

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!