Komt afspraken na

Toppie en super snel geleverd

Snelle levering en duidelijke foto's

Zoals een webwinkel hoort te werken. Snelle levering en duidelijke foto's op de site. Klasse.

Snelle betrouwbare levering, elke keer!

Al meerdere keren hier besteld, steeds snelle levering zonder problemen of vertraging. Mlen indien nodig staan ze klaar met deskundig advies!

Goed product voor een scherpe prijs

De.prijs van deze set is goedkoper dan elders. Dat is geweldig.

Alles prima verlopen

Alles overzichtelijk en snel geleverd

Correcte levering

Eerste maal besteld bij Spa-webshop en tevreden, voor herhaling vatbaar.

alles prima verlopen en uitstekend product

prima product

betrouwbare webshop

heel goede ervaringen mee

Goede snelle service

Altijd snelle levering, uitgebreid assortiment

zeer goed zoals het hoort

Goeie site. Duidelijke omschrijving en snelle verzending

Een perfecte site met duidelijke foto's en omschrijving. En de verzekering was ook snel.

Top service en een snelle levering.

Top service en een snelle levering!

Top bedrijf snelle levering!!

SNelle service, goede overzichtelijke website!!

2 filters voor de jacuzzi besteld voor een veel lagere prijs dan elders, kwaliteit even goed. Was binnen 2 dagen bezorgd. Prima service dus!

correct en snelle levering

snelle levering correcte onderdelen en gunstige prijs mvg jonell

Fijne webshop

Bestel hier al jaren en nog nooit tegen gevallen

Snel en volgens afspraak geleverd

De bestelde producten zijn snel en volgens de afspraak geleverd inclusief een leuk cadeautje . Tot de volgende keer..

Snel vakundig geholpen

Mail gestuurd, dezelfde dag nog een link naar de juiste onderdelen. gelijk besteld, 2 dagen later binnen. TOP kan menig website een voorbeeld aan nemen

Doen wat ze moeten doen.

Duidelijkheid en correctheid. Dat verwacht je van een webshop. Keep up the good work!

Snelle levering, goed contact, verpakking prima

Goede ervaring gehad de eerste keer.

Zie eerste regel

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!