Vlotte afhandeling van mijn bestelling; plezierige webshop

zeer positief

Alles onder één dak uitgebreide stock

Snelle levering en alles aanwezig in de doos.

snelle levering tegen goede prijzen

Bestel al jaren hier mijn spullen voor de jacuzzi. Peter Dekker geeft waar nodig het juiste advies.

prima webshop

Veel keuze en snelle levering

Snelle levering. 1 product is minder.

Het was een hele snelle levering. Twee dagen na bestelling waren de producten geleverd. De SPA LINE FRAGRANCE AROMA EUCALYPTUS voldoet echter niet aan de verwachting. Heel weinig geur bij de voorgestelde dosis. Zelfs bij een dosis x3 nog weinig geur.

goed en snel geleverd

goed betrouwbaar en snel.

Goedkoop en snelle levering

Telefonisch nog even om advies gevraagd en vriendelijk geholpen

snel, goede prijs wat wil je nog meer

Prima, door feestdagen iets langere levertijd

Geleverd zoals besteld, prima!

???

Beste johan, Verschillende malen proberen contact op te nemen,telefonisch,mails,berichten geen antwoord?? blijkbaar heb je de jets niet die ik mee opgestuurd heb met de retour en graag had ik deze teruggestuurd gekregen aub...;laat je asap iets weten! mvg rossel didier

Vriendelijk en snel geholpen!

Direct na het plaatsen van een bestelling contact met ze opgenomen. Zeer vriendelijke geholpen en direct werd er adequaat gehandeld. Levering heb ik de volgende dag in goede orde ontvangen. Tot mijn volgende bestelling!

super

Heb eerst info gevraagd over het product en dan goede uitleg gekregen. Dan besteld en snel geleverd. Bij levering was er potje open , heb dit gemeld en ze hebben onmiddellijk een nieuw potje opgestuurd en snel ontvangen ! Super service

Goede en snelle service

Goede webshop die ook telefonisch te bereiken is. Dat mis ik wel bij sommige andere webshops. Verzending is snel en goed.

Goede en snelle levering.

Eerste bestelling was snel geleverd maar was de verkeerde maat tweede levering ging ook snel en de derde levering zit ik nog steeds op tewachten. Hoop hem snel te hebben. Groetjes monique

Kwaliteit voor de juiste prijs

2de bestelling bij Spa-webshop en weeral dik in orde. Super

Goede producten voor mooie prijs!

We hebben Aquafinesse besteld. Kregen er spa-zout en een pakje kaarten bij! Super leuk! Goede prijs en snelle verzending!

Prima. Niet duur en snelle levering

Altijd snelle levering met topproducten

Op aanraden van een vriend deze spa-webshop mogen ontdekken en sindsdien alleen hier nog bestellingen geplaatst. Schitterende prijs-kwaliteit

Geen tracknumer

De bestelling is snel Verzonden naar werd geen track& tracé numer gemeld.

Snelle levering ondanks kerst en Corona

Bestelling snel ontvangen ondanks de huidige omstandigheden

Top advies en levering

Goed advies en top geleverd.

Ik had snel nog wat onderhoud nodig voor de jacuzzi, zelfs in deze tijd in no time thuis en dat ook nog voor een prettige prijs.

Goede service en snelle levering

Ik had eerst wat vragen over welke producten ik het beste kan nemen en daar kreeg ik hele goede en eerlijke uitleg over. Daarna gelijk besteld en had het snel in huis. Ik bestel hier zeker weer als ik wat nodig heb.

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!