levertermijn vlug en goede producten

Ja

Snelle bestelling

Snelle levering en goed verpakt

Aantal spullen besteld voor onze jacuzzi. De goederen waren snel geleverd en erg goed verpakt. Ik zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

kwaliteit

Snel, prijslijk, kwaliteit

Snel en correct

Snel en correct

Compleet assortiment en super snelle service.

Erg handige en overzichtelijke webshop. Duidelijke omschrijving van de artikelen en bijna alles wat je zoekt hebben ze. De service is echt super snel, levering gebeurt meestal de volgende dag al en de spullen worden keurig verpakt. Dat ze misschien niet de goedkoopste zijn neem ik dan graag voor lief.

Goede service en behulpzaam!

Peter leverde goede service en is zeer behulpzaam!

Duidelijke website

Gevonden wat ik nodig had, snelle levering en als bonus korting voor de volgende keer. Goed bezig!!

Kwaliteits producten en snelle levering

Grootte keuze aan producten

Goede prijs, snelle service

Scherpe prijzen en een snelle levering

Handige website, vlotte & betrouwbare levering, postpakket inhoud kan soms beter

- Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website waar de meest belangrijke jacuzzi benodigdheden voorradig zijn. - Ik ben zeer tevreden van de levertermijn - Goede en snelle reactie op vragen - éénmalig een postpakket ontvangen waarin vloeistof uit de fles gelekt was. - éénmalig een fout artikel ontvangen

Tevreden bij eerste aankoop

We hebben onze eerste bestelling in goede orde ontvangen. Snelle levering en alles was in nette staat.

goede service

Duidelijke communicatie over de levering.

Goede service!

Prima geholpen toen de bestelling beschadigd was

snelle en nette bezorging

prima en duidelijke webshop

Ik had geen track en trace ontvangen. Maar kreeg keurig persoonlijk antwoord. Terwijl de bezorgen voor de deur stond

goede snelle levering

goede snelle levering

super

Eerlijke prijzen en snelle en goede service.

Alle spullen die ik nodig had hebben ze en duidelijk

Prima alles duidelijk met maten op de site

vlotte levering, prima service naverkoop

kleinigheidje ontbrak bij de levering. dit werd onmiddellijk behartigd en daags erna al rechtgezet. fijne shop om te bestellen

Snelle levering en goed materiaal

Om een slang in onze jacuzzi te repareren lijm en koppelingen besteld, duidelijke gebruiksaanwijzing op de geleverde artikelen en in een keer een goede reparatie zonder lekkages.

Heel vriendelijk aan de telefoon . Een zeer goede service en snel leveren.

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!