Bestelling is snel ontvangen

Correct en snel

Correct en snel

Prima !

Snelle levering, correcte producten ! De bestelde Aqua finesse producten lijken goed te werken. Dank je wel !

Prima levering.

Had een bepaald merk pomp besteld, dat merk staat ook op de foto's van de pomp op de site, maar een ander merk gekregen. Pomp doet het wel en er zit garantie op, dus ik heb er vertrouwen in dat deze ook goed is. De prijs was zeker goed en de levering snel en correct.

Zeer positief... klantvriendelijk en snelle service bij bestellingen

Bij het kopen van ons nieuwe huis was er een aanbod om de aanwezige jacuzzi (op zich al een luxe) over te nemen. Nu hebben wij daar dagelijks plezier van. Inmiddels hebben wij de pomp moeten vervangen, en bestellen wij regelmatig onderdelen. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid waar alle vragen en bestellingen worden opgepakt. Ik zal ook zeker Spa-webshop aanbevelen bij al onze vrienden en familie.

Betrouwbaar en deskundig

Prima betrouwbare onderneming waar ik al jaren spullen bestel!

prima webshop, doen wat ze beloven

Snelle levering, goed verpakt en prima prijzen. OK!

Geen problemen heb gevonden wat ik nodig had

Supertevreden

Zeer snel en correct geleverd

Spullen op tijd en goed verpakt geleverd

Ben blij met mijn jets. Precies de goede

Prima service en zeer goed product

Altijd prima en snelle levering voor een reële prijs

Prima geregeld

Vlotte bezorging, goed in orde ontvangen.

Zeer goede service en correcte levering

Duidelijke website, snelle en correcte levering.

Duidelijke toelichting op website, fijn dat voor veel producten korting verleend wordt bij aanschaf van meer dan 1 exemplaar. Levering was snel. Al met al zeker tevreden.

Luchtjet niet op de site maar werd toch voor mij gevonden

al verschillende malen goed en vakkundig geholpen.

super, goeie prijs en snelle levering

wij waren op zoek naar een ozonator voor onze wellis jacuzzi, mailtje gezonden en voorstel gekregen welke het beste zou passen. voordelige prijs en snelle levering, montage in half uurtje. bedankt spa webshop

Snel en correct.

Perfecte hulp en vriendelijk locatie in Assendelf

Prima service!

Nadat we een bestelling hadden geplaatst van een condensator maar deze nadien toch niet bleken nodig te hebben, heeft de firma zonder problemen direct het bedrag teruggestort op onze rekening. Nu hebben we een pomp voor de jacuzzi in bestelling. Op onze vraag heeft de firma nagekeken (aan de hand van foto’s) welke pomp compatibel is. Ook de leverdatum is in samenspraak omdat we wegens vakantie niet thuis zijn. We zijn super tevreden klanten! Dank je wel!

Perfecte service tegen hele prettige prijzen!

Mijn hottub was defect en mijn leverancier had het te druk om mij te helpen. Via internet kwam ik bij de Spa-webshop die mij helder en duidelijk uitlegde wat vervangen moest worden. Ze dachten prima mee en na een snelle levering en tegen hele mooie prijzen kon ik in mum van tijd de hottub weer up and running krijgen. Alom lof voor deze firma!!

We blijven bubbelen dankzij spawebshop

Makkelijk alles te vinden en snel in huis

Service en levering altijd accuraat.

De website zou nog wel wat eenvoudiger te gebruiken mogen, maar omdat ik weet wat ik telkens weer nodig heb is dat ook gen probleem. Contact met Spa Webshop, de service en de (snelheid en medewerking in) de levering is altijd top !

ontspannend

Wij waren heel content van de levering maar van de service achteraf allesbehalve. Ik heb reeds 2 mails gestuurd met vragen 2 weken geleden waar ik tot op vandaag nog steeds geen antwoord op heb.

Snelle en correcte levering.

Zoals het hoort.

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!