snelle levering . keurig verpakt

Uitstekende snelle service!

Hetgeen wat ik bestelde was niet op voorraad. Hierover werd ik per mail meteen gecontacteerd. Ik kreeg de keuze te wachten of te annuleren en hiervoor was begrip :) De betaling werd onmiddellijk terug gestort.

Leuke webshop

Leuke webshop met vele artikelen, snel en correcte levering, Top!

Goede prijs en Snelle levering

Producten voor een goede prijs duidelijke beschrijvingen makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Originele producten tegen een eerlijke prijs

Waar ik vroeger van mijn Amerikaanse merk van jacuzzi altijd onderdelen uit Amerika moest laten af komen wat veel douane en verzendkosten meebrengt heb ik nu wel een beter adres gevonden. Als Cadeautje kreeg ik zelfs nog een mooie handdoek en leuke strandbal mee voor de kids. Dus zeker de moeite waard om uw artikelen hier te bestellen

Snelle service!

Niet alles was aanwezig bij ontvangst

Niet alles was aanwezig. Stond niet op website dat het product niet voorradig was.

Snel en goed

Fijne webshop, producten altijd snel en goed verpakt in huis.

Hele goede service op de site alles overzichtelijk En telefonisch ook heel goed geholpen door het bedrijf Echt een aanrader wij zijn erg tevreden

Ons bestelling was goed

Ons bestelling was goed

Goede ervaring

Ik had voor de reparatie van mijn jacuzzi ook nog andere spullen nodig. Na een kort mailtje kreeg ik keurig de informatie die nodig had en de spullen opgestuurd die ik nog meer nodig had. Top service.

prima webshop

Ik heb mijn favoriete webshop gevonden, alles snel geleverd en goede prijzen.

nog nooit zo snel geholpen,

1 e-mail met een vraag gestuurd,en direkt verder geholpen

Klanten service is goed bereikbaar.

Top service en zeer snelle levering

Snel geleverd en correct

Alles was op tijd geleverd en correct

Prachtige site

Zeer goede site en de produkten corect afgeleverd

Snelle levering, nette prijs /kwaliteit. Cadeautje bij je bestelling (altijd leuk)

snelle service.

binnen 1 dag onderdeel geleverd

Super snelle levering

Voordelig en supersnel Ik kreeg zelfs iemand direct aan de telefoon toen ik belde met een vraag.

Een super goede en correcte webshop

Ik ben zeer tevreden en zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden. Grt. Rudy

Snelle levering! Super!

Snelle correcte levering. Prima product !

Zoals beschreven

Alles werd netjes ingepakt en geleverd...

Supersnelle service tegen de scherpste prijs

Supersnelle levering binnen één dag (ondanks Corona) Levering tegen een hele scherpe prijs, met als extra bonus een mooie badhandoek. Verder geen poespas!

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!