Goeie service , en een motto van doen wat je zegt , en zeggen wat je gaat doen .

Super snelle levering

Super snelle levering Mooi verpakt en ook nog een leuke strandbal voor de kids

goed en snel

goede ervaring

kan nog geen geven

Beste, Ik kan nog geen beoordeling geven aangezien ik het pakketje nog niet ontvangen heb. Ik volg mijn pakket maar dit staat nog steeds onderweg en dit reeds van 15/04. Mvg, Bart

Super ondanks foutje toch super snel opgelost

Snelle bezorging!

Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik had nog vragen over mijn bestelde producten en service. Ik werd snel te woord gestaan en ik ben zeer vriendelijk geholpen. Er werd met mij meegedacht.

Zeer goed, artikelen snel en correct geleverd.

Zeer goed, artikelen snel en correct geleverd.

Gewoon zoals het hoort!

Goede prijs voor de onderdelen die ik nodig had. Snelle afhandeling zelfs in deze lastige tijden. Transporteur was wat trager (Corona tijd ;-) maar daar kan Spa-webshop niets aan doen. Dus gewoon uitstekend en zoals het hoort!

Alles was in orde

makkelijk bestellen, goede prijzen, snel geleverd en netjes verpakt.

snel geleverd

Hebben veel op voorraad en verstand van zaken

prima levering

goede levering en goede prijzen, was snel in België

Goed Ontvangen

Ik kan nog niet beoordelen omdat ik de jacuzzi nog niet binnen heb, de levering van de schoonmaak was vrij snel in deze tijd

heb van mijn bestelling nog altijd niets gezien!!!!

geachte, ik denk dat het bij jullie wel goed gaat want de eerste dag was het al verzonden naar het depot, maar daar is ondertussen wel niets meer gebeurd dus mijn filters staan daar nog steeds van 8 april. m.v.g fam: Pickeur

Goed prima geleverd

Goed en veilig geleverd Wel heeft het 3dagen geduurd maar dit was de schuld van de post orde bedrijf Zal voortaan mijn jacuzzi onderdelen hier bestelen

Snel geleverd maar per abuis verkeerde doos

Per abuis verkeerde doos uit magazijn gepakt (met chloor tabletten ipv korrels voor softtub).Gelukkig had ik nog pot chloorkorrels staan en ging het me juist om de flessen AquaFinesse. Dus in dit geval geen probleem. Zekerheidshalve even gebeld (mogelijk fout in het pakket?) en gelijk aanbod om chloor na te sturen. Dus prima reactie, al was het nu niet nodig.

Snelle levering goed produkt

Snelle levering en goed produkt

Super service

Alles was goed geregeld, goed geadviseerd en ingelicht

snel en in orde

volgende keer zeker weer bestellen bij spa webshop

Correcte levering !

Correcte levering !

Snelle levering, leuke extra attentie.....

De spullen werden gelijk geleverd zoals gezegd. Alleen jammer dat het geurtje niet echt leek op eucalyptus.

Snelle levering! Aanrader

Erg Snelle afhandeling en levering. Aanrader!

Overzichtelijk

2de bestelling en de info is altijd overzichtelijk

Snelle verzending, zelfs in het corona tijdperk!

Alles mooi verpakt en zeer snel toegekomen. Een aanrader waar ik zeker nog bij zal kopen.

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!