Goede communicatie

Ik had iets nodig wta niet op de webshop te vinden was, maar dat was geen probleem, ze hadden het toch! Netjes geholpen en de spullen met een factuur erbij ontvangen. COmplimenten!

Fijne webshop

Het bestelt makkelijk hierop en geen verzendkosten boven de 50 euro al

Goed en snel

Duidelijke beschrijvingen op de website, goede foto's en snelle levering, een tevreden klant er bij.

Uitstekende webshop

Snelle levering en uitmuntende klantenservice!

zeer tevreden

alles naar tevredenheid gegaan en snel geleverd

Gewoon goed

Niks aan veranderen, bedankt voor de service

goed advies bij spawebshop

voor mn jacuzzi had ik een rubbertje nodig voor de verwarming. ik heb ze gebeld en ze wisten meteen wat ik nodig had. top service

Geweldig bedrijf

Ik had gebeld omdat ik net een ander onderdeeltje nodig had dan op de webshop stond, wat ze binnen 3 dagen voor me geregeld hebben. Echt tevreden !

Bestelling gedaan bij Spa webshop. Is naar mij verstuurd via dpd. Bij de dpd ging dus alles fout. 3 x gebeld en werd daar heel slecht behandeld. Toen kontact opgenomen met Spa webshop. Deze heeft direct mijn bestelling opnieuw klaar gemaakt en verzonden. Had het de volgende dag in huis. Ben over Spa webshop zeer tevreden.

Filters snel geleverd

Spa-webshop is snel, dat heb ik wel eens anders meegemaakt bij een andere webshop

Snelle webshop

Prima in orde

Goede ervaring met spawebshop

Prima bedrijf, weten wat ze te bieden hebben. Aardig personeel.

Spawebshop doet wat ze beloven

Ik had nog wat vergeten erbij te bestellen toen heb ik een mail gestuurd, ze hebben het gewoon bij de bestelling gedaan met een factuurtje er bij. Heel erg netjes en flexibel.

Goede prijzen

Betrouwbare webshop. Breed assortiment.

Goed advies

Ik had gebeld omdat ik een probleem had met mijn waterkwaliteit. Ik kreeg een goed antwoord en heb gelijk spullen gekocht die zij adviseerden en het werkt! Ik heb na lange tijd eindelijk weer fris en helder water.

Sneller dan verwacht geleverd, ziet er allemaal netjes uit.

pakket goed ontvangen

ik ben tevreden over dit bedrijf. ze komen gewoon hun afspraken na en leveren snel wat je besteld hebt.

Perfect!

Ik had een verkeerd adres opgegeven, waardoor de zending niet goed ging. Spawebshop heeft er snel voor gezorgd dat er een nieuwe zending verstuurd werd.

Netjes en goedkoop

Spullen zijn netjes geleverd, goed verpakt en kreeg ze op tijd binnen. Ook de mailtjes van pakketdienst zijn OK

Goede en snelle webshop

Ze hebben meer op voorraad dan op de webshop, ik had een onderdeel nodig wat niet op de webshop stond, maar dat konden ze toch leveren

Prima webshop

Erg tevreden over hun levering

Snel en betrouwbaar

Ik bestel altijd mijn AquaFinesse hier en het is er altijd snel, goed verpakt en netjes geleverd.

Gewoon goed

Niks op aan te merken, prima levering.

Goede snelle service

Was voor mij de eerste keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst zal nu vaker gaan gebeuren.

Goede telefonische service

Had een vraag over mijn PH waarde en door te googlen hun webshop gevonden. Even gebeld met ze en ze hadden een aardige man die mij heel duidel;ijk uitgelegd heeft wat ik moest doen. Gelijk maar spullen besteld die ook nog eens snel geleverd werden. Eeen aanrader voor mij dus.

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!