Goede telefonische service

Had een vraag over mijn PH waarde en door te googlen hun webshop gevonden. Even gebeld met ze en ze hadden een aardige man die mij heel duidel;ijk uitgelegd heeft wat ik moest doen. Gelijk maar spullen besteld die ook nog eens snel geleverd werden. Eeen aanrader voor mij dus.

AquaFinesse altijd snel geleverd

Ik bestel hier al jaren AquaFinesse, altijd snel geleverd en altijd wel een leuk extraatje in de doos.

Goede webshop, snelle levering en correcte producten

Super webshop

Goed geholpen en leuke lippenbalsem voor de winter bij het pakketje

Super service

Ik wist niet welke teststrips ik nodig had, even gebeld en kreeg erg goed advies en uitleg. Een hoop geleerd en snel de juiste teststrips in huis gekregen.

Duidelijke webshop

Bij het zoeken naar de filters kwam in op deze webshop uit, veel keuze en duidelijke plaatjes van de filters

Had kadootje nodig voor de kerst, is toch nog op tijd geleverd!

Fijne webshop

Gewoon een makkelijke webshop met veel informatie

Gewoon goede webshop

Zit altijd wel een aardig extraatje bij in de doos

Betrouwbaar adres

Bestel hier al jaren

Had het snel nodig voor een verjaardag, was geen probleem volgens hun. Op tijd geleverd

Prima webshop

Snelle levering en goed advies

Duidelijk advies en snelle levering!

Onze cover was versleten, na overleg en duidelijk telefonisch advies betreft het opmeten van de cover, hebben wij snel een nieuw en mooie cover geleverd gekregen.!

Snelle levering en goed verpakt

Gewoon een goede webshop

Goed van prijs en snelle levering

Goed van prijs en snelle levering. TOP

Top bedrijf !!!

Zeggen wat ze doen Doen wat ze zeggen Nette prijs Korte levertijd 👍👍

Voldoet niet aan mijn wensen

Het kussen voor in de spa zeer slecht vast te zetten op de bodem, hier door drukt het kussen de persoon naar de oppervlakte waardoor de persoon gewond is geraakt in de spa.

Webshop met advies

Ik had een vraag over een product, kreeg duidelijk antwoord en ook nog tips hoe ik het moest monteren

snelle en correcte levering

correcte levering met als toetje een kortingsbon voor de volgende bestelling!

Goede produkten, keurig verpakt

Snelle levering van goede producten die netjes verpakt waren.

Goede producten Goede service

Bij levering iets fout gelopen door koerier. Heel netjes en snel opgelost door Spa-webshop.

Goede webshop, levert snel

Er zit vaak wel een aardigheidje bij je bestelling, wordt snel geleverd

Prima, duidelijk

Goede communicatie, filters waren gewoon op voorraad, volgende dag in huis.

Snelle service en goed advies

Ik had mijn bestelling de volgende dag al binnen met keurige email bevestiging en Track en Trace mail. Had nog een vraag en werd goed geholpen, hebben duidelijk verstand van zaken

Super snelle levering alles keurig ingepakt

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!