Prijs/kwaliteit en zeer snelle levering zijn de troeven van Spa-webshop... !

Zeer positieve ervaring : duidelijke webshop, goede communicatie, competitieve prijzen, zeer snelle levering met goede track & trace informatie. Volgende keer bestellen we er weer... !

Pluspunten

Snelle levering. 1 Artikel ontbrak en dat is binnen een week nageleverd waarvoor dank.

Pluspunten

Zeer tevreden van de goede en snelle service. Nogmaals bedankt

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Prima levering, omdat de levering ietsje langer duurde kregen we een extraatje erbij, erg leuk!

Pluspunten

alles correct geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg tevreden over dit bedrijf, snelle levering, correcte storingsdienst.

Pluspunten

Wat een super goede service! Ik heb contact gezocht of een bepaald onderdeel op voorraad was en een voordeliger en beter alternatief was binnen twee dagen in huis!

Pluspunten

Kwam er gistermiddag achter dat ik iets nodig had en heb het vandaag alweer in huis echt een superlevering!

Pluspunten

Alles naar wens, kreeg leuke strandbal erbij

geen, correcte levering

Pluspunten

Makkelijk om een bestelling teplaatsen , super snelle bezorging

Pluspunten

Zeer goed telefonisch advies! Ben heel erg goed geholpen.

Het product: spa line spa fragnance pine zou ik uit het assortiment halen. Die ruikt niet naar dennen.

Pluspunten

Super goede service !!! alle producten netjes op tijd geleverd !

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

+ Breed scala aan producten waardoor ik met één leverancier hoef te werken. + Producten tot nu toe (ben langer dan een jaar klant) optijd geleverd. + kan je bereiken voor advies wanneer je niet weet welkproduct je nodig heb. ++++ grootste pluspunt in mijn ervaring, bedrijf beschikt over veel kennis, gezien eigenaar ook onderhoud verricht, en weet hierdoor goed mee te denken met de klant.

Pluspunten

Overzichtelijke site, ruim assortiment en snelle levering.

Pluspunten

Uitstekende service! Na deskundig telefonisch advies had ik de bestelde onderdelen en onderhoudsmiddelen zeer snel in huis. Aanrader!

Pluspunten

Fijne webshop, ik bestel er al jaren!

Pluspunten

Perfecte levering. Goede prijzen.

Pluspunten

Ik wilde een lek ik mijn jacuzzi repareren en heb toen spa-webshop gebeld. Ze adviseerden me wat ik moest gebruiken en tips hoe het te repareren. Echt super

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Kan de filters niet goedkoper vinden

geen, prima!

Dorpsstraat 1029 F

1566JD Assendelft

+31(0)752073065

Over Spawebshop

SpaWebshop.com is dé webwinkel voor uw spa, hottub of sauna. Kortom alle producten die u nodig kunt hebben om uw Wellness thuis of in uw bedrijf te onderhouden. Of het nu gaat om wateronderhoud, filters, onderdelen of accessoires voor uw spa of sauna wij kunnen het leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van spa’s, sauna’s en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarmee zijn we in Nederland uitgegroeid tot één van de weinigen die over ruime kennis beschikt om u van het juiste advies te voorzien en daarnaast ook nog eens de laagste prijzen kan bieden! Met meer dan 1200 producten uit eigen voorraad leverbaar bedienen wij een uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland als in België. U kunt bij spawebshop.com eenvoudig uw filters, onderhoudsmiddelen en andere benodigdheden voor uw spa, sauna of jacuzzi aanschaffen. Wij leveren alle bekende merken zoals de Aquafinesse, SpaLine, Melpool produvtenlijnen. Filters van alle soorten en maten hebben wij in het assortiment , passend voor het assortiment van Unicel, Pleatco of Darlly. Met onze filterzoeksysteem komt u vrijwel altijd op een passend filter uit. En zo niet? Mail ons en wij gaan aan de slag voor u!