Mooi slot op tijd geleverd

Slot netjes op tijd geleverd en pas precies

Gewoon uitstekend, zoals het hoort!

Gisteren een set van 5 M&C Minos met 7 sleutels besteld, vandaag binnen, meteen geïnstalleerd en erg blij met de snelle verzending en uitstekende kwaliteit. Gewoon een TOP ervaring!

Website, product, leversnelheid zijn top

bla bla

Snelle communicatie en goede website

Een betere website qua functionaliteit en snelheid van communicatie ga je niet snel vinden.

Ruim op tijd

De bestelde artikel opgehaald en geïnstalleerd en er zat een gratis flesje met olie om het slot in te smeren. Het gaat om een cillinderslot met knop aan de binnenzijde.

Snelle levering goede service

Ging vlot en snel

Levering perfect gelopen

Enkel wel veel pvc aan sleutel zelf

Snelle levering. Probleem cilinder te weinig en later sleutel besteld. Direct geleverd.

Zie boven

Telkens uitstekend

Uitstekende service zelf bij problemen met verloren codekaart wordt een oplossing gevonden.

Snelle en correcte levering Goede uitleg en bestel tool

Goed geregeld

Leverantie volgens verwachting, goede kwaliteit. Geheel tevreden.

Snel en netjes geregeld

Snel en netjes geregeld volgens afspraak

Top product

Levering en producten precies zoals omschreven. Product ziet er kwalitatief erg goed uit en prijsniveau is concurrerend. Levering, zelfs met extra sleutels, al de volgende dag!! Kort samengevat dus erg tevreden met de aankoop en de manier waarop Doorax handelt.

Top geregeld

Gekregen wat ik heb besteld, geleverd 2 dagen na bestelling.

Zeer tevreden met mijn aankoop van de cilindersloten bij Doorax vanwege de snelle en efficiënte serv

Ik wil graag mijn ervaring delen met de aankoop van de cilindersloten die ik heb gekocht. Ik heb 5 cilinder M&C Minos aangeschaft bij Doorax. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van deze aankoop. Om te beginnen was de bestelling zeer snel en efficiënt verwerkt. De cilindersloten werden snel geleverd en waren goed verpakt om ervoor te zorgen dat ze veilig aankwamen. Het installatieproces was ook vrij eenvoudig, en ik kon alles zonder problemen installeren. De kwaliteit van deze cilindersloten is geweldig en ik voel me veel veiliger in mijn huis sinds ik ze heb geïnstalleerd. Ik ben vooral blij met de NUKI-adapter op de eerste cilinder, omdat ik deze kan koppelen aan mijn NUKI Smart Lock-systeem en mijn huisbeveiliging nog gemakkelijker kan beheren. De draaiknoppen op de andere cilinders werken soepel en voelen zeer stevig aan. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze sloten lang meegaan en goed blijven werken. Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze aankoop en zou ik zeker Doorax aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige cilindersloten en efficiënte service.

Super sloten en service. Alleen het begrijpend lezen op mijn mail, kan beter.

Snelle levering goed prijs kwaliteit

Alles in prima staat ontvangen

Gewoon goed

Makkelijke site. Goede prijs. Snelle levering

Professioneel en kwalitatief

Vlugge levering, goede communicatie en perfecte kwaliteit

Alles klopt betreft deze firma , super

Deze ervaring heb ik 2 x mogen gebruiken. Zeer professioneel en eerlijk. Ik raad iedereen dit aan. Echt een veilig gevoel. Mvg

The best

Het beste wat ik gevonden heb op gebied van inbraak werende sloten .

Bestelde cilindersloten waren er binnen 1 dag. Goed verpakt en materiaal van hoge kwaliteit.

Geweldige hulp en vriendelijke medewerker

We hadden een slot besteld met draaiknop. Helaas de maten verkeerd doorgegeven. Deze moesten omgedraaid zijn. Door een zeer vriendelijke Jorn aan de telefoon verder geholpen en met een filmpje hebben wij het slot zelf passend kunnen maken. Super bedankt

Sleutel past perfect (beter dan de gebruikte sleutels). Bestellen was makkelijk. Volgens mij de goedkoopste en ook zonder verzendkosten. Bij het bestellen een melding om de sleutel niet op je eigen adres te laten bezorgen (was me er van bewust, maar goede tip)! Telefonisch contact gehad met een vraag, goed geholpen. Licht roze is werkelijk fuchsia (maar vindt dochter niet erg). Was alleen niet de volgende dag in huis, stond wel op de website en in de bevestigingsmail. Voor ons geen probleem.

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.