Topservice

Er was iets niet ingegraveerd bij het nabestellen van de sleutels. Dit werd direct opgepakt en supersnel opgelost. Na 2 dagen hadden we de sleutels al weer terug!

Keurig op tijd geleverd.

Cilinders makkelijk te bestellen en keurig ( binnen) de tijd geleverd.

Top product en service

Na bestellen wilde ik toch voor een andere kleur. Na even te hebben gebeld zo geregeld. Kwalitatief goed product

Goede service met een goede prijs

Een goed stel sloten met bijhorende sleutels, netjes verpakt. De prijs was goed.

Zeer duidelijke, overzichtelijke website en een snelle verzending.

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring met Doorax, bestelling werd vlotjes geleverd!!

Perfect geregeld

Snel verstuurd en makkelijk te bestellen online.

eenvoudig bestelproces, goede uitleg, snelle levering

Het juiste slot vinden is erg eenvoudig met de tools die je krijgt, snelle levering. Ik heb natuurlijk niet vaak sloten nodig maar ik zal een volgende keer zeker weer bij doorax bestellen.

Nogmaals top!

Snel geleverd en na een meetfout van mezelf kostenloos aangepast

Duidelijk,snel en correct

Nvt

Snel opgelost

Ik had wat nieuwe sleutels nodig die alleen te bestellen waren via een sleutencertificaat. Bestellen ging heel eenvoudig en de dag erna waren de nieuwe sleutels al in huis.

Sloten super

Jammer dat post NL mijn adres veranderde van Jean-Marc Billiau Ter Linden 30 Ieper 8900 naar Ter Olmen 30 8900 Ieper. Ik halve namiddag mogen zitten wachten aan Ter Olmen 30 om chauffeur naar Ter Linden 30 mee te pakken.Totaal onaanvaardbaar .

Goed snel en duidelijk. Spullen besteld en snel geleverd. Ik had zelf een fout gemaakt met meten dus na levering gebeld en ik kreeg behalve een aardig iemand aan de lijn met verstand van zaken en gaf me een link van een filmpje waarop ik kon zien hoe ik het zelf kon aanpassen. Hij gaf ook aan dat als het niet lukte zij het voor mij wilde doen. Een service die je hoopt te krijgen maar zelden krijgt. Producten gemonteerd en alles werkt prima. Erg blij mee en zeker met dit bedrijf. Aanrader!

Kwaliteit

Stevige cilinders en sleutels, bestelproces was eenvoudig

Ik had verschillende sites bekeken en doorax was een van de duidelijkste websites. Je kunt gemakkelijk het juiste slot kiezen en met alle eigenschappen die je wilt zo wilde ik graag een draaiknop. Het zat erg goed verpakt en werd snel geleverd! Het slot was erg makkelijk te monteren en werkt perfect! Aanrader dus!

Altijd perfecte levering

Zeer duidelijke website voor bestelling en samenstelling , altijd snelle levering

Duidelijke site, slot gemakkelijk naar eigen wens samen te stellen. Snelle levering (1 dag). Duidelijke info meegeleverd hoe eventueel in toekomst extra sleutels te bestellen. Voor mij is prijs / kwaliteit top.

Eenvoudig te bestellen, de beste kwaliteit producten en snel geleverd

Eenvoudig te bestellen, de beste kwaliteit producten en snel geleverd. Ik bestel sloten enkele jaren altijd via Doorax

Bizar makkelijk, inclusief de bezorging!

Wat een heerlijke website! Alle keuzemogelijkheden zijn zelf in te stellen. De bezorging van de cilinders gaat gewoon per brievenbuspost. Kind kan de was doen. Mooie producten met goede beschrijvingen. Kan niet beter!

Snelle en juiste levering na goede voorlichting. . Perfect

Uitstekend meegedacht in de oplossing

Slot maat was een bijzondere en daardoor met niet goed. i.o.m. Medewerker de juiste oplossing gevonden. Slot retour en 2 dagen later weer thuis, maar dan nu de juiste.

Goed vertrouwbaar komt afspraken na goede kwaliteit

Service is goed vertrouwbaar en ook de goedkoopste op het markt

Geweldige service en prima advies!

Wij waren toe aan nieuwe cilinders. Maar ja, er zijn zoveel merken en soorten... Als oudere blijf je vaak bij de gevestigde merken hangen, maar er zijn inmiddels veel betere merken die niet eens veel duurder zijn. Kortom, prima advies gekregen en nu weer een veilig huis en tuin...

Snelle service, hele goede duidelijke website/cilinderconfigurator

Snelle service, hele goede duidelijke website/cilinderconfigurator

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.