Goede werking en degelijkheid

Makkelijk monteren en geeft veilig gevoel

Goed en snel

Op zaterdag besteld en op dinsdag binnen, 1 dag later dan de geschatte levering maar dat komt waarschijnlijk door het weekend.

Snelle levering, juiste artikel geleverd, goede website

Reeds eerdere ervaringen gehad met Doorax naar volle tevredenheid, dus vandaar Doorax als mijn Preffered Supplier voor cilindersloten. De website is duidelijk en intuïtief. De snelle en adequate levering telt zeker mee in de 5 sterren beoordeling. Doorax.nl een aanrader!

Makkelijke site en snelle levering

Ik kon de bestelling voor een extra sleutel makkelijk plaatsen. Site is duidelijk. De informatie over de levering is snel en klopt. Helemaal goed dus.

Goede en snele afhandeling

Ik heb een verkeerde maat van een cilinder bestelld ,er was een e-mail naar [email protected] en problem was zo opgelost.

super

Ik belde voor advies en kreeg goed antwoord wat resulteerde in een bestelling die heel snel geleverd werd. Een bedrijf om te onthouden voor een volgende keer. 100 % tevreden.

Duidelijke website en snelle levering

Goede communicatie en goede spullen (M&C Color +)

Mooie cilinders afwerking van sleutels slecht

Op de sleutels zaten nog veel bramen en scherpe puntjes op de sleutel ging er goed in maar heel slecht eruit best wel wat werk mee gehad Gr H v d Einden

Zeer snelle levering. Duidelijke website.

Sleutels bijbesteld en de volgende dag al ontvangen.

Goed product en snelle levering

Correct leveren dat wat wordt gevraagd!

Het begint bij een professionele website. Daarna een correcte levering met een duidelijk volg systeem en op tijd. Top Heb jullie al aanbevolen. Mond op mond reclame is gratis en gaat snel als de klant tevreden is.

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Heldere site, scherpe prijs en volgende dag in huis

Kan geen verbeterpunt noemen

Jammer van de transportproblemen

Product redelijk, transport ernstig vertraagd: de beloofde levertijd is niet gehaald. De sleutel leent zich om niet-in-lijn te worden aangeboden waardoor het in-het-slot-steken wat moeilijk gaat.

ruim assortiment en snelle verzending

De website is prettig opgezet en artikelen zijn makkelijk te vinden. Zeker als je cilinders nodig hebt met verschillende afmetingen, is dit goed te selecteren. Ook fijn dat men er een klein flesje slot olie bij verstuurt, zodat je de cilinders in optimale conditie kan houden. Het verzendklaar maken is volgens de afspraak op de website. Helaas heeft de transporteur er een potje van gemaakt waardoor de cilinders 2 dagen later geleverd werden.

Alles was in orde. De kwaliteit is zeer goed. Makkelijk te plaatsen. Snelle levering. Perfect gewoon.

Zeer snelle en goede levering

Goede kwaliteit en goede service.

supersnelle levering

Mijn bestelling van twee cilinders plus 7 sleutels super snel geleverd.

Snelle levering en goede service

Snelle, goede levering en super service

Erik uit Assen

Heb 3 gelijk sluitende M&C cilinders gekocht. Echt een goed en solide product. Ik werd speciaal na gebeld om te vragen of ik toch niet paniek mogelijkheid wilde. Echt top. Levering ging ook soepel.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie overzichtelijke website met duidelijke uitleg om goede keuze te maken. Bestellen met bijbehorende opties werkt ook zeer prettig. Goed verpakt geleverd. We kunnen we jaren “ veilig” vooruit.

Top en netjes geregeld

Netjes correct met een snelle service alles geregeld.

Goede ervaring!

Ik ben tevreden met het artikel, de verpakking en de snelheid van levering. Aanbevolen!

snelle en juiste levering

Een paar cilinders besteld in het weekend en deze werden maandag al geleverd en ook nog precies de maten zoals ik had opgegeven, kon niet beter.

Had met spoed nieuwe sloten nodig. Bij Doorax vandaag besteld is ook echt de volgende dag in huis!

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.