Gewoon prima geregeld,zoals het hoort

Zie opmerki g

Snelle eersteklas service

Goede website met duidelijke instrukties hoe het juiste deurbeslag te bepalen zodat bij upgrade van ons deurbeslag geen nieuwe gaten geboord hoefden te worden. Alles paste direct perfect. Snelle levering en goedkoper dan andere leveranciers.

super slot

geeft een goede bescherming aanbevolen door de politie

Zal hier opnieuw bestellen.

Snelle verzending van degelijke cilinders tegen een goede prijs. Uitleg op de site is duidelijk.

Super goed en snel.

Duidelijke site, mooi materiaal. Super geregeld

Super snelle service, denken met je mee en komen afspraken na

zondagavond sloten besteld online wat heel gemakkelijk ging, daarna op maandochtend nog een cylinder erbij besteld en diezelfde avond alles al thuis bezorgd! Ongekend snel! Enige kleine min puntje is dat ze 1 cylinder de knop binnenzijde aan de buitenzijde hadden gemonteerd maar dit kon ik eenvoudig thuis veranderen. En met die snelheid mag ik niet klagen want had het terug kunnen sturen en dan hadden ze het ook opgelost. Aanrader dus.

prima, snelle levering

Site gaf aan levering over 2 dagen maar de bezorger was er 1 dag eerder

Heel correctie afhandeling

Heel correcte afhandeling. Uiterst tevreden.

perfect.

geen gedoe, bestellen, komt binnen, werkt, TOP!!

Je krijgt wat je verwacht

In het kort: ik heb gekregen wat ik verwachtte. Vooraf koos ik voor Doorax omdat je hier heel precies de gewenste maat kan doorgeven, dat is niet overal mogelijk. In totaal 3 cilinders besteld, allen met dezelfde sleutel en één met draaiknop. Besteld met een heel eenvoudige tool. En de draaiknop zat al vast aan de cilinder, dat is ook niet overal. Ondanks de -vrij basic- gebruiksaanwijzing, toch nog een beetje moeten stoeien met het slot om alles op z'n plaats te krijgen. Maar al met al blij dat ik zelf besteld heb, en dit gedaan heb bij Doorax.

Netjes maar niet de gekozen verzendmethode

Was zoals beloofd wel de volgende dag in huis maar had bewust gekozen voor dagbezorging van postnl en door Doorax is gekozen voor de avondbezorging van redjepakket ofzoiets. Nu moest ik op zaterdag op kantoor gaan ophalen. Als men niet kan kiezen is het nog snel en super maar als je keus aanbied schep je andere verwachting! Verder prima cilinder voor zover als leek te beoordelen.

Snel besteld & snel geleverd !

Snel!

Supersnel een bijbestelde sleutel geleverd!

Volledig conform afspraak

Cilinders en sleutels voldoen geheel aan de verwachting. Bezorging was correct. Zal niet twijfelen bij een volgende bestelling.

Makkelijke site en snel geleverd

Op de site kon ik makkelijk vinden wat ik zocht, en had het product snel binnen en kon mijn pakketje goed volgen waar hij was en wanneer hij zou komen

Top prijs kwaliteit en snelle levering

De maatwerk was relaties wat duur. Maar misschien ook wel niet in vergelijking met anderen. Maar nu voor een redelijke prijs mooi gelijksluitend :)

Snelle levering en goede cilinders met voldoende sleutels

Snelle levering en exact zoals omschreven

Een set van 4 gelijk sluitende cilinders besteld op zondag, maandag erop geleverd. Keurig zoals omschreven.

snel de bestelde producten in huis.

duidelijke website, groot aanbod en nuttige informatie, snelle levering en op een vraag in de chat service word snel gereageerd.

Goede informatie, snelle levering

Op de website kon ik met de juiste info ook de goede keuze maken voor een nieuw cilinderslot. Prijs is scherp, levering is snel.

Snelle levering en goede service.

Alles wat ik kan vragen/verlangen.

Ik had enige moeite met de bestelling op de website. Ik plaatste een vraag buiten werkuren en die werd kort daarna beantwoord, en ik kon verder.

Sneller dan snel!

Hier een cylinderslot besteld met een niet alledaagse maatvoering, maar wat bleek de volgende dag al geleverd, ongekend. Goede kwaliteit, helemaal tevreden. Zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

top , snelle levering

snelle levering, makkelijk om een order te plaatsen op de site.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.