Verlopig nog goed .

Alleen is het pakket wel langer onderweg . Dan geplant . Dinsdag besteld normaal donderdag geleverd . Maar hangt al twee dagen vast bij post nl . Hoop dat het er maandag zal zijn .

Een mooi product snel geleverd.

Op een duidelijke site je keuze gemaakt en snel geleverd.

Duidelijkheid in levering

Bestelde sleutel bleek van verouderd model cilinder. Kreeg keurige mail dat levering even op zich liet wachten. Alles verder goed afgehandeld.

Uitstekende producten en levering

Snelle levering. De producten zijn netjes geleverd

Zeer degelijk materiaal

Snelle levering en kwalitatief

Bij Doorax een complete set cilinders gekocht. Via de chat snel antwoorden gekregen op mijn vragen en dat terwijl het al na 19:30 was. De levering was ook zoals aangegeven de volgende werkdag.

Snel geleverd, goede projs

Snel geleverd, goede prijs, goede uitleg over opmeten.

Snelle levering. Juiste bestelling, kwalitatief materiaal

Kwaliteit en snelle service!

goede helpdesk en scherpe prijzen

fijn bedrijf

Snel en goed

Snel geleverd, zoals besteld. Gewoon goede sloten voor een goede prijs

Snel en correct

De bestelde items werden snel en correct geleverd.

Heel goede ervaring

De bestelde sleutels werden tijdig en correct aan Post.nl geleverd. Die verknalden helemaal de levering (sleutels zijn nooit toegekomen) maar vanuit Doorax werd daar niet moeilijk over gedaan en ze hebben dan via een andere koeriersdienst een nieuw pakket opgestuurd en dat was er de dag nadien. Moesten ze niet met Post.nl gewerkt hebben dan kregen ze een 10!

Zeer klantvriendelijk, klantgericht en een erg goede aftersales.

Doorax geeft goede adviezen bij het maken van je keuzes. Medewerkers reageren prompt op je vragen en de bestelling wordt netjes en snel thuis op de afgesproken tijd geleverd. Ook na levering wordt de service niet minder. Snelle en begripvolle actie ten aanzien van retourneren wordt getoond. Zondermeer een dikke pluim voor het bedrijf en medewerkers.

Goede service en snelle verzending

Alles was snel geregeld, makkelijk te bestellen en snel in huis.

Goede service en vlotte reactie op vragen

Men reageert vlot op emails en het lukt zelfs om een partij gelijksluitende M&C cilinders de volgende dag al in huis te hebben. Prima dus !

6 donderslagen gekocht. De dag erop volgens afspraak ontvangen. Na openen ontbraken de o.hulsels van de sleutels. Men reageert snel en adequaat op de mail. De dag erop heb ik de o.hulsels al mogen ontvangen. Super geregeld allemaal.

Duidelijk en snel

Duidelijke info op de site en supersnel geleverd

Precies zoals ik het mij had voorgesteld

Ik had een inbraakvrij slot nodig met een speciale maat, hetgeen ik onmiddellijk bij « Doorax » heb gevonden. Eenvoudig besteld en de volgende dag geleverd. Het slot past perfect en doet wat het moet doen. Fantastische eerste ervaring!

Correcte en snelle afhandeling

Correct Directe levering Kwaliteit

Super snelle en perfecte levering

Door DHL heeft het pakket 1 dag vertraging opgelopen. Het product is prima en eenvoudig te monteren. We zijn zeer tevreden.

Super blij, snel service

Duidelijke site

Duidelijke site spreekt voor zich

Snel bezorgd, goed verpakt. Website super handig voor de afmetingen. Wel jammer dat op een smartphone de site net iets minder werkt. - ik mis ook wel een mogelijk print functionalitiet op ware formaat. Zodat het makkelijk is om de juiste maten bepalen. Moest ergens een goede meet instrument regelen om de oude slot te meten.

prima web site, duidelijk en overzichtelijk

Goed product, duidelijke website, snelle levering.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.