Prima ,

Vlot ,snel en laat geen vragen over Goede homepage . Zelf mijn buurman heeft inmiddels iets besteld .

Het product zelf valt mij een beetje tegen nl. de sleutel moet horizontaal in het slot en de draaiknoppen zijn niet zo gebruiksvriendelijk maar Doorax heeft het snel en geleverd volgens afspraak

Op tijd geleverd perfect verpakt

.1 puntje wat ook aan mij kan liggen, ik heb geen vakje kunnen vinden voor invullen toevoeging bij het huisnummer. Dus 5 duidelijk maar vakje om bijvoorbeeld Bis ontbrak dan wel niet duidelijk

Super !

Hele snelle service en ook goed via de mail geïnformeerd wanneer de levering is!

Mooi en degelijk

Sloten zijn mooi, degelijk en netjes verpakt. De kwaliteit straalt er van af.

Goeie snelle levering

Zeer goede ervaring, snel geleverd en goede kwaliteit

Supersnelle levering

In het weekend 2 nieuwe sleutels besteld, ondanks dat het sleutels met een certificaat zijn ging dit heel eenvoudig door het uploaden van een foto van het certificaat. Levering al op maandagavond! Superblij mee, bedankt Doorax!

Uitstekend!

Overzichtelijke website met handige keuzehulp. Snel en duidelijke reactie op een vraag via de chatfunctie. Bestelling ´s avonds gedaan en volgende dag geleverd. Goed op de hoogte gehouden van levertijd door de pakketdienst en met een glimlach afgeleverd. Kortom top!

degelijk

makkelijk te bestellen en vlot geleverd, als je de verpakking open maakt straalt de degelijkheid ervanaf.

Een kind kan de was doen.

Over het algemeen ben ik niet de handigste met klussen e.d. De site van Doorax heeft het bestellen van het juiste artikel toch redelijk simpel gemaakt. Zelfs ik kan het juiste artikel vinden en geloof me: dit is vrij uniek!!

Duidelijk makkelijk en snel

Duidelijke site en makkelijk te vinden wat je nodig hebt. Goede omschrijving van de producten Super snelle levering

Hele goede service en producten

Nieuwe cilinders besteld, telefonisch hele goede en uitgebreide uitleg gehad. Levering was op tijd en product zoals verwacht.

Goede bereikbaarheid via mail en zeer snelle levering. Sneller dan in hun eigen mail aangegeven. Kortom dik tevreden.

Helemaal mooi

Super snelle levering erg blij mee

topbedrijf met toplevering

Goede kwaliteit, snelle levering en topservice

top keuze en top service voor top prijzen

makkelijke site dus makkelijk kiezen en bestellen heel snel geleverd en ook nog tegen zeer scherpe prijzen erg tevreden over Doorax, zeker een aanrader!

Goede uitleg en snelle levering. Kwalitatief hoogwaardig

Zeer goed en eenvoudig

Zeer makkelijk voor iedereen te vervangen goede en snelle levering netjes verpakt. Zeer tevreden

Top!!

Snelle levering.

Gewoon goed en SNEL!

Makkelijke website en goede snelle levering.

Ik werd prima geholpen met mijn vragen. De hulp kwam heel snel op gang. Echt prima. Complimenten!!!!!

Prima service, Goed geholpen

Aantal cilinders besteld waarvan er 1 niet die goede maat was. Na contact met de klantenservice snel geholpen en het product kosteloos kunnen ruilen.

positief.

Alles is vlot verlopen. Van bestelling tot levering. Duidelijke website om te bestellen.

Aanrader!

Bestelling op zaterdag geplaatst, maandag avond geleverd. Zeer hoge kwaliteit cilinders!

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.