Snel en correct geleverd zoals besteld

Door zeer heldere en overzichtelijke site mijn delen besteld

Als de informatie voorziening zo in balans is, Dat overzichtelijkheid het wint van de commercie, is de prijs al van minder belang. Ik heb niet eens elders vergeleken of ik teveel betaalde. De informatie voorziening geeft vertrouwen om door te klikken.

Een paar maanden na aankoop sleutelproblemen gehad met de M&C Matrix cilinders (sleutel was bijna niet meer in cilinders te krijgen), zijn deze gratis omgeruild tegen een nieuwe set. Ook hier deed zich na verloop van tijd hetzelfde probleem voor. Ook nu weer kunnen omruilen tegen de duurdere Color serie, zonder bijbetaling. De service is top (inclusief het gratis retourlabel om de sets kosteloos te retourneren).

Geleverd volgens afspraak.

Duidelijke site om te bestellen en vervolgens goede informatie omtrent levering.

Via de internetsite besteld, hier goede uitleg over hoe op te meten. Snel en keurig geleverd.

Uitstekende website, maak keuze eenvoudig, snelle levering perfecte opvolging

Het uitzoeken van de juste cylinder was eenvoudig door de goede website en uitlwg voor het juist opmeten. Levering volgende dag zelf naar België waar ik woon. Perfecte nazorg.

Had klantenservice gebeld voor dat ik de bestelling ging plaatsen voor informatie, zeer vriendelijk en behulpzaam afspraak komen ze na en super snelle levering. Nu is ons huis weer voor vele jaren beveiligd. Zeer tevreden.

Geweldige support.

Ik had een meetfout gemaakt. Dit schijnt (gelukkig) vaker voor te komen. Het omruilen kan zonder problemen Wel meerprijs vanwege andere maat maar dat is niet meer dan logisch. De site is handig en duidelijk. De ondersteuning meer dan voldoende.

De levering was uitstekend, snel en compleet. Cilinders waren zoals besteld afgeleverd.

Snelle en correcte levering, super

top bedrijf

top bedrijf snelle levering

positieve klantgerichte instelling

Sloten set besteld en werd, op mijn wens gemaakt en geleverd de volgende dag. Bij de montage zag ik dat ik een verkeerde aanname had gedaan met de slotlengte. foto gemaakt en het sleutel nummer erbij, het slot werd de volgende dag geleverd. Echt heel tevreden over de service. Betaal graag extra voor deze flexibele houding.

Prettige website. Bij vragen via telefoon prettig geholpen. Snelle levering. En mooi product.

Online was het heel eenvoudig om de juiste cilinders sloten bepalen

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Kwaliteit cilinders

Cilinders zijn snel en netjes geleverd Goede kwaliteit

Perfect Cilinderslot

Snelle levering, ook snelle naleveringen en goede prijs kwaliteits verhouding

Great Experience

I will surely recommend Doorax for its service. The customer service over the chat was also great in explaining what you should choose and what is best for you.

Goede service en snelle levering

Goede communicatie

Wat eruit springt is de communicatie via de chat. Je wordt goed en gedegen geadviseerd. Gevolg de juiste keuze kunnen maken in het oerwoud van de vlinders. Goede kwaliteit tegen redelijke kosten. Prijstechnisch: elders waren ze dezelfde prijs.

zeer snel geleverd ondanks corona.

zo als het hoort en uitzag op de foto,s. perfect.

Snel en volgens afspraak geleverd.

Makkelijk, snel en volgens afspraak.

Goed geholpen met de maat van de cilinder via chat en snel geleverd en een fijne korier

ik ben dik tevrede

levertijd snel, verpakking goed, slot prima kwaliteit. ik heb niets om over te zeuren.

Uitermate tevreden!

Kende het bedrijf niet, maar een aanrader voor iedereen.

Geweldig, de volgende dag mijn cilindersloten al in huis, de levering was perfect

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.