super goed slot werkt perfect , en mooie sleutels

Zeer snelle levering!

Zeer betrouwbare onderneming. Een aanrader?

Super service en goede sloten

Ik had cilinderslot bestelt. Deze geruild voof een zwaardere variant. Hele goede sloten, snelle levering en super klantenservice mbt het retour sturen en omruilen naar andere cilinders!

Keurig op tijd geleverd. Goed, degelijk slot

Sloten zien er zeer degelijk uit en sleutel lijkt moeilijk kopieerbaar.

Echt Heel Snel

Echt Heel Snel

Super goed

Zelfs op zondag nog contact super Snelle verzending

Positief

Prima. Krijgt netjes wat er besteld wordt .

Snelle service en denken mee met de klant

Super snelle service!

Cilinderslot makkelijk te selecteren en supersnel geleverd! Heel blij mee!

Top geregeld! Mooi product.

Snel en makkelijk Te bestellen. Snelle leveringen. Jullie bedrijf is een sleutel tot succes om de huis en dergelijken goed op slot te krijgen. Bedankt

Ouderwetse super service in deze moderne tijden

Bij het bestellen van een gelijksluitende set cilinders had ik nog wat vragen over maten en de soort knoppen. Tot mijn verbazin werd ook 's avonds gewoon de telefoon opgepakt en kreeg ik keurig de juiste antwoorden en tips. Een dag later kreeg ik een telefoontje omdat ik bij 1 cilinder een afwijkende draaiknop had aangeklikt, en of dat geen vergissing was. Super, daardoor heb ik nu de juiste set in huis. Ook nog eens ongelooflijk snel geleverd, die zelfde avond nog! Mijn complimenten voor deze club meedenkende mensen!

Zeer snelle levering van een goed product

Bestellen via de site is makkelijk en overzichtelijk. Zeer snelle levering en keurig verpakt. Echt een aanrader.

Snel en goed

De dag na onze bestelling ontvingen wij onze 5 nieuwe sloten met extra sleutels. Heel fijn en geruststellend dat ons huis zo snel extra veilig afgesloten kon worden.

Super snelle service en grote keuzemogelijkheid

Grote keuze aan sloten, duidelijke website, snelle bezorging

Een aanrader!

Uitstekend product super snelle en correcte levering

heeeeel goed

goed prijs en snel geleverd, in een mooi verpakking top. Ik weet waar ik voortaan mijn spullen moet bestellen.

Perfect geregeld.

Bestelling was volgende dag in huis, slot paste perfect meteen gemonteerd, Zit als een huis gaat perfect open en dicht.

Top ervaring

Duidelijke site, snelle levering

Top materiaal en service

Zeer goede website Duidelijk overzicht van producten Correcte prijs Snelle levering

Snelle levering van een goed product

Nieuwe sloten besteld. Website is helder en levering verliep snel. De dag na bestellen de spullen thuis. Aanrader

Duidelijke site, goed product

Snelle communicatie en afhandeling

Duidelijke site, Op vragen kreeg ik vrij direct een gepast antwoord. De bestelde artikelen stellen mij zeker niet teleur.

Alles is volgens afspraak verlopen

Zeer snelle levering en prima communicatie Inzake voortgang bestelling.

Goede telefonische uitleg en product volgende dag al in huis

Zeer goede en snelle levering en prima product

Sloten besteld op de overzichtelijke site van Doorax. Ervaring is zeer positief sloten zijn prima zoals omschreven en de levering was snel en goed.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.