Mijn ex komt niet meer in mijn gepantserde bunker.

Snelle levering, overzichtelijke site en nette prijzen. Deze week mijn cilinders vervangen, direct gemonteerd ideaal door de snelle levering. Mijn ex komt er niet meer in;).

Heel fijn deurslot (cilinder)

Heel fijn werkende cilinder. Ook erg handig dat je de kleur kan kiezen van de sleutels, zo pak je nooit de verkeerde sleutel.

Overzichtelijk website, en telefonisch super geholpen.

2 cilinders besteld incl de sleutels. Omdat ik twijfelde over mijn het geen wat ik wilde bestellen gebeld, verkoper heeft mij stap voor stap geholpen om via de website mijn bestelling te doen! Vriendelijk, snelle levering en het product is top!

Super advies, service en snelle levering.

Via chatfunctie heel goed advies gekregen. Bestelling geplaatst, dag erna in huis. Fijn bedrijf!

Goed advies en snelle levering

Prima advies en meedenken via chat (zelfs in het weekend)

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Ik had verschillende cilinders nodig met dezelfde sleutel, dit is erg makkelijk te bestellen via de site. Snelle levering.

Goede service en advies.

Ben goed geholpen. Ook toen er iets uit de doos miste. Dit werd snel opgelost en opgestuurd.

Super snel

Via mail besteld andere dag al geleverd. En alles naar wens.

Snelle dienst, goede service.

Snelle levering. Snelle respons. Maakt alles netjes in orde.

Supersnelle levering!

TOP!

Snelle levering en producten zijn kwalitatief goed! The best in Class

Snel goed en efficiënt

Ondanks de waarschuwing( latere levering) zijn de cilinder sloten perfect binnen 48 uur geleverd.

Snelle service alles klopt

goede service en een duidelijk webshop

een goede en duidelijke webshop en als je vragen hebt worden deze snel en vakbekwaam beantwoord door persoonlijk contact.

Goede producten. Snel geleverd

Zeer snelle levering van goede hoogwaardige producten.

Perfect!

Website is zeer goed gestructureerd en laat gemakkelijk toe slotcylinders te kiezen uit een voldoende ruim aanbod aan maten en specificaties, personaliseren en bestellen. Bestelling is ook snel vertrokken van bij Doorax. Wegens de huidige crisis zat er dan wel wat vertraging op de doorstroom bij PostNl maar het pakje is uiteindelijk met een drietal dagen extra in goede staat toegekomen. Het geleverde komt volledig overeen met het bestelde en ziet er echt goed uit. Dus: Doorax = Topleverancier.

Hartstikke goed

Klantvriendelijk snel en correct

Prima sloten

Keurig verpakt. Snelle levering. Tevreden

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Goede kwaliteit en snel thuis bezorgd

Goed op tijd en lijkt mij goede kwaliteit

Keurig verpakte hoge kwaliteit cilindersloten

Mijn tweede bestelling bij Doorax, beide heel netjes geleverd.

Top cilinders

Makkelijke site snel in huis en simpele montage Voelt en ziet eruit als kwaliteit.

Goede site en goede bezorging

Goede en snelle service

Keurige en overzichtelijke website en snelle levering

Via de chat zeer goede informatie ontvangen. Bestelling gelijk de volgende dag geleverd. Perfecte kwaliteit !!

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.