Goed en snel geregeld.

Nadat bleek dat levertijd meerdere weken zou worden vanwege ontbrekend onderdeel werd ik netjes gebeurd en geïnformeerd, met een voorstel om een duurdere uitvoering tegen beperkte meerprijs te leveren. Dit was in no-time geregeld. Zeer correct bedrijf.

snelle correcte levering

s'middags besteld, de volgende dag geleverd, alles compleet, goed spul, kortom: Top!

Mijn ervaring met Doorax was heel goed snel levering goed verpakt.

wat een geweldig bedrijf!

Van een goed advies tot het gratis vermaken van een cilinder die net niet paste. Service zoals je die enkel nog verwacht van een klein winkeltje op de hoek van de straat. Door een minimaal verschil tussen mijn oude en nieuwe cilinder paste de nieuwe net niet in de deur. Na overleg met de leverancier kon ik de cilinders terug sturen, zijn ze gratis vermaakt en teruggestuurd. Medewerker heeft wat testjes met me gedaan om te checken dat het na het vermaken zeker ging werken. Een klusje waar ik lang tegenop heb gezien omwille van het risico dat het niet ging passen werd opgelost met een super goede service. Zeker weten dat ik volgende keer (en dat is alweer binnenkort) bij deze firma zal bestellen.

Vlotte en correcte levering.

Prima, Vlug geleverd wat besteld was.

Makkelijk en duidelijke site om te bestellen. Snelle levering

Zeer goede service

Ze konden niet in 1 dag leveren omdat er iets niet in voorraad was en werd keurig gebeld met een goed alternatief en die werd keurig op tijd geleverd.

Goed advies, snelle levering en eenvoudig aan te passen

Telefonisch contact was prettig en bestelling ging soepel. De levering was snel.

Uitstekend!

Sterke communicatie. Ik kreeg informatie over verwachte levertijd met updates zonder dat ik ernaar vroeg. Dat is heel prettig.

Helemaal zo als ik het ook zou doen

Correcte afhandeling en vlugge bezorging. In een woord TOP.

Great experience with the purchase

Fast delivery next day (package fits the letter box). Everything nicely packed and works perfectly well.

Top ervaring

Goede omschrijving van het prodruct. Snelle levering. Product zelf keurig op tijd geleverd. Super tevreden.

Levering

Levering maandag dan dinsdag nu hopelijk vandaag

Duidelijke site

Cilinder sloten snel en netjes geleverd. Ik wilde 3 verschillende lengte cilinders met dezelfde sleutel kunnen openen en sluiten. Dit was eenvoudig te kiezen en het werkt.

Perfect cilinderslot snel geleverd

Perfect en snelle levering, duidelijke site om te kiezen en te bestellen tegen de juiste prijs alleen maar lof.

Super goed

Hier kan D.H.L. een voorbeeld aan nemen Zeer keurige tijd planning. En avond levering.

Snelle levering & top kwaliteit

Besteld via Doorax.nl omdat de website zo'n fijn keuze menu heeft. Cilinder was de volgende werkdag geleverd via red mijn pakketje. Producten waren goed verpakt en makkelijk te instaleren.

Aanrader, snelle en correcte levering !

Kwaliteitsproduct , niet duur en snelle levering!

Duidelijke website en informatie over de cilinders. Goed prijs stelling en gratis (snelle) verzending. Enig minpunt ligt misschien meer aan Postnl, het was verstuurd als brievenbus pakketje en daardoor kwam het niet op de verwachtte maar een dag later.

Snel makkelijk en precies zoals is beloofd.

Zeer goede ervaringen. Betaalmogelijkheden waren optimaal. Communicatie nover de levering was ook up to date.

Geleverde cilindersloten zijn perfect volgens specificaties, snel bezorgd en functioneren soepel.

Tussen Kerst en oud en nieuw heb ik 2 cilindersloten besteld met gelijke sleutel en knop bediening aan binnenzijde. Ondanks de feestdagen was de bestelling al daags na nieuwjaar geleverd. perfect.

Super ervaring

Wij hadden gelijksluitende cilinders besteld waarvan er 1 niet paste, het werd meteen opgelost Zeer tevreden met dit bedrijf

Besteld zelfde dag verwerkt

Gewoon goed

Fijne heldere website en snellere levering. Erg tevreden met de producten

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.