Snelle levering sloten werken en passen goed

doen wat we zeggen

alles nagekomen wat gezegd is

Snelle en correcte levering

Bijbestelling cilinders en sleutels. Snel en correct geleverd!

Goede prijs, mooie producten en snelle verzending

Na een inbraakgolf in de wijk, waarschijnlijk met een bouwloper, alle sloten vervangen. Doorax had de gewenste M&C sloten op voorraad en de volgende werkdag 's avonds bezorgd. Alleen 1 slot 5mm tekort ingemeten. Nog even uitzoeken of dat nog gewisseld kan worden.

Super service, snel en goede communicatie

Was vergeten sleutels bij te bestellen. Mail nagestuurd en was voor verzending allemaal nog geregeld. Voor herhaling vatbaar.

Prima service snelle bezorging

We hebben een goede ervaring met Doorax Duidelijke site en snel bezorgd!

Uitstekende service en levering

Voor de zoveelste keer iets besteld en wederom naar alle tevredenheid. Ik kom hier zeker weer!

Topkwaliteit

Vakbekwaamd personeel, Aardig aan de telefoon, Wat ze afspreken doen ze ook, En niet moeilijk doen over problemen.

Deskundig en persoonlijk advis

Super vriendelijk. Aangezien er maatwerkdeuren waren wisten we niet of betaald cylinders zouden passen, medewerker probeerde het uit en het zou werken. Na bezorging alles helemaal top.

super netjes verpakt, goede communicatie

Duidelijke omschrijving bij de producten en een heldere uitleg hoe het juiste slot op te meten. De zending is netjes verpakt en op tijd verzonden.

Goed. En duidelijk

Contact gehad over de keuze cilinders en goede en bruikbare feedback ontvangen

Vlotte aankoop

Alles zeer goed verlopen de site was heel duidelijk voor een leek als ik. Bij ontvangst alles geïnstalleerd en goed gekeurd.

Goeie service, en prijs kwaliteit.

3 gelijke Sloten besteld, ruime keuze en snel geleverd. Uiteindelijk bleek 1 cilinderslot niet goed te werken naar een paar dagen. Na het weekend een nieuwe ontvangen met een retour label voor het opsturen van de defecte cilinder. Hier bestel ik weer

Positief top product.

Prima slot zoals beschreven op de site. Snelle levering.

Snel geleverd goede kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit. Mijn bestelling was binnen voor de initiële leverdatum. De kwaliteit van de spullen is uitstekend.

Goede service en snel geleverd

Op basis van een certificaat had extra cilinders en sleutels besteld zodat ik overal met dezelfde sleutel binnen kan komen. Een uur nadat ik besteld had nam een medewerker contact met me op. Ik had een verkeerd type sleutel besteld wat niet bij dit certificaat hoort. Of ze dit aan mochten passen. Uiteraard mocht dat. Immers specifieke sleutels mogen niet geruild worden. Daarna was de bestelling snel naar tevredenheid geleverd.

Goede en snelle levering

Top geen sleutelbos meer

Gewoon met een sleutel alles kunnen openen

Zeer snelle en foutloze levering van wat mij een zeer kwalitatief product lijkt

Snelle levering, prachtig product, goede prijs

Ik heb jullie gekozen op basis van vergelijk met diverse andere leveranciers. Jullie product voldeed het beste obv flexibele maatingave en prijs. Ik merk jullie liefde voor het product door het gratis bijgeleverde flesje olie. En ben super enthousiast door de mogelijk om meer cilinders te kopen waar dezelfde op past. Als ik een nieuwe cilinder nodig heb, bestel ik die zeker bij jullie! Groeten, Joran

Goede service en snelle levering

Kundig, goed werkende chat en de volgende dag geleverd. Dank daarvoor.

goed product, goede service.

Ik was op zoek naar goede cilindersloten voor onze woning. 's avonds laat besteld en de volgende dag was het pakketje bezorgd. keurig netjes verpakt met gebruiksaanwijzing voor als dat nodig mocht zijn. Kwaliteit is goed, sleutels werken perfect.

Snel en goed

Snelle levering voor een goede prijs

Verkoop prima, daarna niet bereikbaar!

Verkoop en advies prima. Levering ook prima en snel. Voor vragen nadien slecht bereikbaar. Nemen telefoon slecht op en meerdere keren voicemail ingesproken maar geen reactie. Kan echt beter.

Optijd verzonden, goed product.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.