Prima, heel efficiënt geregeld.

Duidelijke website die het uitzoeken makkelijk maakt. Snelle levering met prima communicatie.

Super snel

Zeer snel bezorgd en een heel good product, sleutel werkt perfect zonder haperingen, ik ben zeer tevreden

Prima webwinkel, snel geleverd

Op zoek naar veilige sloten voor mijn schoonouders online gezocht, en ik kwam uit bij Doorax. De reviews en keurmerken gaven mij het gevoel dat ik deze winkel kon vertrouwen en ik heb daarom mijn sloten besteld. De volgende dag al lagen ze netjes verpakt in mijn brievenbus. Inclusief onderhoudssetje en een eenvoudige instructie. Was niet nodig, maar prettig dat er aan gedacht is. Ook de communicatie over de bestelling is prima verlopen.

Heldere afspraken en ook netjes nagekomen.

Een ervaring zoals het hoort bij een web winkel.

Klantvriendelijke site en snelle levering

Je wordt op een klantvriendelijke wijze op de site door je bestelling heen geholpen. Ik had gekozen voor de cilindersloten van M&C Condor. Ook mooi dat Doorax door een kleine aanpassing de paniekfunctie kan verwijderen. Ondanks deze aanpassing snelle levering. Ook wordt nog gratis flesje slotenolie bij het slot geleverd. Vervanging van oude cilindersloten was in 10 minuten gedaan. Heel tevreden over Doorax en M&C cilindersloten.

Geweldig, bestelling op maat is snel en perfect geleverd

Op zondag heb ik na uitgebreid meten 6 cilinders besteld, 4 verschillende maten. En precies zoals op de Doorax site wordt beloofd, zijn deze de dag erop al geleverd zodat ik ze direct kon plaatsen. Bij sloten vervangen is snelheid vaak gewenst, dus ik ben zeer tevreden. Een volgende bestelling doe ik weer bij Doorax!

Snelle bezorging

Bestelde artiekel van goede kwaliteit.Telefonish contact ook correct.

Professioneel

Per abuis de verkeerde maat cilinder besteld. Na contact kon ik deze direct omruilen voor de juiste. Ook het feit dat ik extra cilinders na kan bestellen zonder dat ze los duurder zijn als in een bundel. Dank jullie.

Goede kwaliteit zoals beschreven

Goede kwaliteit En snelle levering

Top geregeld

Super service

Snelle afhandeling van order.

Mijn order is snel en volledig correct afgehandeld. Ook goede info.

Prima snel zoals afgesproken

Een klantvriendelijk website met goed advies! Snel geleverd zoals besteld. Zeer tevreden!

Eerst wat vragen via de chat gesteld, waar ik binnen een minuut antwoord had. Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen en kon vrij snel een keus maken. 's Avonds de cilinders opgemeten en laat nog besteld, andere dag al binnen, kortom binnen 24 uur waren onze sloten vervangen! Ga zo door Doorax!

Kan niet beter

Duidelijk snel prima kwaliteit en tegen concurrerende prijzen.

gewoon goed

Snel en goed

De cilinder is van erg hoge kwaliteit, de verzending ging erg vlot.

Snelle en acurate levering

Levering op tijd in huis. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle klantvriendelijke service

Zelfs bij twijfel bij mijn correcte bestelling werd toch nog initiatief genomen door Doorax om zeker te zijn van de levering zonder vertraging, zeer klantvriendelijk.

Perfecte service, ook na een fout van mijn kant.

Bestelling ging prima, website is gebruiksvriendelijk en duidelijk. Sloten werden zoals beloofd gelijk verstuurd. Ik had een fout gemaakt met de knop. Ik kon het slot kostenloos terugsturen en twee dagen later zat het slot met de knop op de juiste kant in de brievenbus. Allea ging vlot, communicatie was vriendelijk en behulpzaam. Ik vind het jammer dat ik niet meer sloten kan bestellen.

Beste prijs kwaliteit verhouding en snelste bezorging

Ik was opzoek naar een nieuw skg 3 slot. Ik had op internet gezien dat men met een lock apparaatje van Ali express in tien minuten in je huis kunnen komen. Dit gaf mij een onprettig gevoel. Daarom een van de veiligste skg 3 cilinders besteld met keersleutels. Volgende stap is de ombouw vervangen met een kerntrek beveiliging.

Snelle adequate en correcte levering

Middels de duidelijk website de juiste cilindersloten besteld en deze snel ontvangen.

Snelle levering!

Sloten werden na bestelling na 1 dag geleverd. Makkelijk te plaatsen, incl 7 sleutels en onderhoudspen.

Prima en snelle service, levering

Zeer snelle correcte levering. Aandachtspunt voor de toekomst is om op het doosje de cilindermaat te vermelden bij 1 cilinder is het nog geen probleem maar bij 4 cilinders moet je alles eerst opmeten. Voor de rest een prima service.

top producten

zeker aan te bevelen , correct !

's middags besteld en de volgende dag binnen en goede kwaliteit.

Wat ik nodig had was makkelijk te vinden op hun website en als je dat combineert met de snelle levering is dat top.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.