Top in 15 min vervangen

Top. snel geleverd en vervangen.

Snelle levering, persoonlijk contact bij foutje

4 Gelijksluitende cilindersloten werden binnen 24 uur afgeleverd. Kreeg voor de levering al een telefoontje dat ze een onderhoudsmiddel waren vergeten in te pakken. Dat werd een dag later alsnog afgeleverd.

Snel en super geregeld 👍

Ik heb ze al gemonteerd binnen half uur was het al klaar ziet degelijk uit en dat geeft mij een veilig gevoel dus kortom heel blij mee gr Henk

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering goede kwaliteit scharnieren

Snel en professioneel

Klein probleem met de bijgeleverde Bevestigingsmoer (te lang om te passen bij mijn deuren) maar voor de rest voldoet levering prima

Perfect in orde!

Alles perfect en op tijd geleverd

Goede spullen en heel snelle verzending. Communicatie via de chat was geweldig.

Zie boven

Goede kwaliteit cilinders

Prima en snel geleverd

Prima Zeer snel geleverd

Top sloten om mijn huis te beveiligen

Helemaal TOP De levering was snel en de informatie over de beveiliging van het slot was duidelijk uitgelegd. Een prima veilig slot *** Cilinderslot besteld en was eenvoudig te plaatsen. :) Pam

Behulpzaam, bereikbaar en betrouwbaar.

Weinig over te zeggen. Vragen worden beantwoord en het advies was acceptabel. Levertijd 100 punten voor snelheid. Echt een aanrader.

. Gewoon super!!!!!

Klasse, snelle levering, goede info en prima prijs/kwaliteit verhouding

Prima service voor een goede prijs

Ik werd goed geholpen op de chat en de producten zijn makkelijk te vinden. Snelle levering.

Stipte en correcte levering

Altijd zeer snelle levering en alles correct

Prima materiaal, netjes geleverd zoals besteld.

Prima cilinders met gelijke sleutels, in de kleur en maat zoals besteld geleverd door Doorax, uitstekend

Goed advies, snelle levering, slot stak 5 mm te veel ui! Teruggestuurd op dinsdag, retour op donderdag. Buitengewoon snel en zonder extra kosten. Kortom top! Enige aandachtspunt vind ik de web pagina die mag wat overzichtelijker. Na het samenstellen van je sloten moest ik echt op zoek om de waren in de winkelmand te krijgen. Maar goed geholpen via de chat die direct reageerde!

Correcte artikelen en Vlotte levering.

Prima.

Superduidelijke website, snelle levering!

Ondanks mijn totale niet-ervaring in het vervangen van een slot (wist ik dat daar maten kan bestaan :D) een perfecte vervanger gevonden door de filters te gebruiken. Supersnelle levering, ook in België! Kan niets anders dan aan te raden en 10/10 te geven!

Goed & snel

Geweldige goederen, snelle service

Prima ervaring

Ik was net te laat voor bezorging de volgende dag, maar het kwam toch de volgende dag al. En dat vind ik supersnel voor maatwerk! Het zijn prima sloten, passen goed en de sleutel ligt lekker in de hand.

Snelle en goede kwaliteit en de prijs is ook super voor de cilindersloten.

snelle en corecte levering

Overzichtelijke en duidelijke website. Bestellen is simpel.

Goede opvolging en snelle vriendelijke service.

Mooie degelijke producten. Ik had zelf een te grote cilinder besteld maar deze werd zonder probleem teruggenomen en gewisseld. de grote keuze aan zwarte sloten maakte het mogelijk om esthetisch de lijn door te trekken als je met veel gietijzeren componenten werk in je inrichting. Zo kan je ook bronzen of de klassieke nikkel kleur verkrijgen. voor de rest is de website zeer duidelijk opgebouwd en krijg je in een mum van tijd reactie als je met de chat je vragen stelt. Dank je wel voor de goede vriendelijke service.

Goede begeleiding en service bij de aanschaf van M&C cylinders.

Doorax is een grote reseller van de kwalitatief hoogwaardige cylinders van M&C. Goede begeleiding bij het komen tot de juiste maatvoering van de M&C cylinders, alsmede het toesturen. Perfecte service na aanschaf bij vragen, installatie etc..

Snelle service en verzending

Woensdag om 16:30 sleutels besteld en donderdag al binnen. Betrof sleutels met codecard. Hiervoor ook de sloten zelf besteld bij Doorax ook toen geweldig geholpen met het bestellen, opmeten en corrigeren.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.