Pluspunten

Klant vriendelijk. Je kan er met vragen terecht. Denkt mee. Goede en snelle service.

Geen, top gedaan.

Pluspunten

Lage prijs in combinatie met een zelden geziene service: bij vragen of onduidelijkheden word je via de chatsessie onmiddellijk verder geholpen op een vriendelijke en professionele manier. Dat noem ik nu eens een prima aanpak! Bestelde producten zijn op voorraad en daardoor wordt een snelle levering gegarandeerd.

Bij bestelling vanuit België wordt de aangekondigde ‘levering volgende dag’ niet gehaald. Maar dit is ongetwijfeld aan PostNL en niet aan Doorax, want die hebben dezelfde avond het pakket nog bezorgd aan PostNL na bestelling. Reken voor België dus op twee dagen voor de levering.

Pluspunten

Snelle hulp via de chat, ook in het weekend! Snel geleverd en alles compleet en goed verpakt.

Pluspunten

Zeker weten

Ik zou niet weten. Zeer goed is als je iets niet weet kun je deze vragen en krijg je direct antwoord.

Pluspunten

Top! Goede support en advies, snelle verzending en mooie cilinders/sleutels!

Pluspunten

Goeie duidelijke website, snelle support via mail en chat. Bestelling netjes verpakt en snel geleverd.

Heb wel betaald maar geen factuur ontvangen ??

Pluspunten

Er wordt super snel gereageerd op de chat, zelfs 's avonds laat

Pluspunten

Quick response, Good customer support. Very helpful, Friendly staff and Very good userfriendly website

May be give tips to the client which goes well, Ex i would hv not opted for push lock at first place if i knew

Pluspunten

Goed advies en snelle levering.

Pluspunten

Komen hun afspraken na, goede adviezen op de website.

Pluspunten

Luisterend oor voor alle vragen, behulpzaam.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs en kwaliteit Duidelijke informatie Uitstekend geholpen via de chat functie Zeer tevreden over Doorax!

Pluspunten

goede hulp via de chat

niet nodig

Pluspunten

duidelijke site, goede prijs/kwaliteit, snelle levering

betere info over verwachte levertijd

Pluspunten

zeer flexibel en correct in afhandeling super

zou ik niet weten t is al perfect

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levertijd!

geen

Pluspunten

Kreeg op mijn vragen goede informatie zonder de druk van kopen te merken.

Pluspunten

Snel antwoord via de chat, snel geleverd. Prima dus!

Ik kreeg 2 verschillende track & trace meldingen in de PostNL app, maar dat zou ook een fout van PostNL kunnen zijn.

Pluspunten

Super goede service, met de chat uitleg en advies gekregen waardoor ik een goede keuze heb kunnen maken. Levering was de volgende dag, heel blij mee.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.