Pluspunten

Pluspunten

Top, denkt met je mee!

Pluspunten

Positief = Chat met Jorn Alles was in orde en snel geleverd.

Pluspunten

Zeer snelle levering bedankt!!!

nee

Pluspunten

Goed bereikbaar voor vragen, prima advies en snelle levering!

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Uitstekende service en snelle levering.

Pluspunten

Dit bedrijf krijgt van mij een 10. Service met een hoofdletter. Prijs concurrerend. Snelle levering Goed advies

Pluspunten

Vlot, netjes en klantvriendelijk. Foutje in de levering na melding correct opgelost.

Pluspunten

Snelle levering na goede informatie over product. Chat gesprekken met juiste inhoud.

Misschien iets duidelijker aanbieden. Het was mij niet duidelijk welk type sleutel ik bezat en bij wilde bestellen. Na chat gesprekken duidelijkheid. Ook niet mogelijk diverse kleuren sleutels bij te bestellen. Dit nu maar in één kleur gedaan.

Pluspunten

De chatfunctie is ideaal, daardoor krijg je snel antwoord op je vragen. Snelle levering en goed contact.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Snel geleverd voor een goede prijs. Kreeg alleen na bestelling/betaling geen bevestiging of iets, moest zelf er achteraan gaan. Maar na een chat op de website was het wel gelijk geregeld.

Een bevestiging na betaling/bestelling is echt wel wenselijk. Zonder bevestiging weet de klant niet of er iets gaat gebeuren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwam er niet helemaal uit, maar werd goed geholpen aan de telefoon! Heeft zeker kennis van zaken. bedankt!

Pluspunten

Snelle levering, fijne communicatie. Super geholpen!

Pluspunten

Goedkope SKG3 cilinders, snelle levering en zeer behulpzame klantenservice. Top!

Pluspunten

Correcte informatie, levert wat andere webshops niet (kunnen) leveren voor mijn situatie en betrouwbaar.

Geen. Wellicht assortiment uitbreiden met beveiliging****era's.

Pluspunten

klant vriendelijk duidelijk in uitleg en voorlichting leveren alleen kwaliteit snelle levering voor een nette prijs

Pluspunten

Vriendelijk, professioneel en betaalbaar! Sleutelplan voor thuis laten installeren en zeker blij met mijn keus. Offerte duidelijk persoonlijk toegelicht gekregen en installatie was zo gepiept. Alles werkt naar behoren en zal Doorax zeker aanbevelen aan mijn eigen netwerk.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle reacties en goede levertijden. Ga zo door!

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.