Laden reviews...
315 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen overwegend positieve waarderingen voor de kwaliteit van de producten en de klantenservice. Leveringen komen snel aan en de bestelling verloopt vlot, terwijl het bestelproces duidelijk en gebruiksvriendelijk wordt beschreven. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en de deskundigheid van het personeel. Doorax wordt gepresenteerd als een betrouwbare partner voor sloten en accessoires.
Geweldige service en uitleg via telefoon. Ook verzenden en natuurlijk de geleverde cilinder was uitstekend
22 April 2026
Cor
HENDRIK-IDO-AMBACHT
Beste Cor,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het telefonische advies en de levering naar wens waren.
Doorax B.V.
Product, kwaliteit en prijs perfect. Levering Post NL waardeloos zoals altijd met Post NL.
17 April 2026
David
SINT ANTHONIS
Beste David,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de prijs. De bezorging wordt door PostNL uitgevoerd en daar hebben wij helaas geen invloed op.
Doorax B.V.
Heldere website, ruime keuze, top product en snelle levering
16 April 2026
Mat
MAASTRICHT
Beste Mat,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het aanbod overzichtelijk was en de levering snel ging.
Doorax B.V.
bestelling geplaatst. week eerder bezorgd als aangekondigd. zeer tevreden.
15 April 2026
Numan Karagoz
Rotterdam
Beste Numan,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering eerder was dan verwacht en dat je tevreden bent.
Doorax B.V.
Zeer goede ervaring, ben gecontacteerd voor advies op maat nadat ik de bestelling online geplaatst had. Top!
14 April 2026
Felipe
TILBURG
Beste Felipe,
Bedankt voor je review. Fijn dat het persoonlijke advies na je bestelling goed heeft geholpen.
Doorax B.V.
Service rapide et de qualité
11 April 2026
Arduino
Kraainem
Cher Arduino,
Merci pour votre avis. Nous sommes ravis d'apprendre que le service était rapide et de qualité.
Cordialement
Snel en netjes
10 April 2026
Doman
'S-GRAVENHAGE
Beste Doman,
Bedankt voor je review. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Doorax B.V.
Ik had 3 gelijksluitende sloten besteld , perfect geleverd , alleen geen rekening gehouden dat mijn nieuwe kunstof voordeur 4 cm dikker zou zijn , dus ik had een nieuw gelijksluitende cylinder bij besteld via de qr codel , werkt perfect en past perfect
10 April 2026
Leon
ANDIJK
Beste Leon,
Bedankt voor je review. Fijn dat de bijbestelling via de QR code snel geregeld was en dat alles nu past.
Doorax B.V.
Betrouwbare en nette bezorging.
9 April 2026
HAAN
EGMOND AAN ZEE
Beste Haan,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de bezorging goed is verlopen.
Doorax B.V.
Ik had diverse deuren die qua maatvoering net niet of wel paste voor een electrisch slot en bijhoudende cilinders. Goed advies en mocht het teug sturen als het niet zou passen. Cilinder paste net niet maar geen probleem bij Doorax aangezien zij in huis cilinders op maat kunnen maken. En de volgende dag weer retour. Dus geen dozen schuivers maar een bedrijf met kennis.
9 April 2026
anton
LITH
Beste Anton,
Bedankt voor je review. Fijn dat het maatwerk de juiste oplossing was en dat alles snel geregeld was.
Doorax B.V.
Deze organisatie kan ik echt iedereen aanbevelen. Ik ben hie zo goed en correct geholpen dat zie je niet vaak meer. Echt super!!!
Ton
NIJMEGEN
Beste Ton,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent.
Doorax B.V.
ik was in de veronderstelling dat ik de juiste cylinders had besteld maar bleek dus verkeerd dus werd gebeld of het wel klopte en in overleg met hun de juiste dan genomen. Ze denken. dus echt mee zodat je geen verkeerde bestelling kan doen
Karin
LELYSTAD
Beste Karin,
Bedankt voor je review. Fijn dat het even bellen de juiste bestelling heeft opgeleverd.
Doorax B.V.
Snelle levering en de cilinder was binnen een paar minuten verwisseld .
Bob
NIJMEGEN
Beste Bob,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was en de installatie vlot ging.
Doorax B.V.
Binnen 1 dag extra slot geleverd.
Stanley
ZAANDAM
Beste Stanley,
Bedankt voor je review. Fijn dat de levering snel was.
Doorax B.V.
Zeer vlotte communicatie en snelle afhandeling van de bestelde producten.
3 April 2026
Maarten
Pittem
Beste Maarten,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de communicatie en afhandeling naar wens waren.
Doorax B.V.
Site is heel goed ingericht om de opties op je slot uit te kiezen. Het slot zelf was de volgende dag al geleverd en van topkwaliteit.
3 April 2026
Sam
Sittard
Beste Sam,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de bestelling snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit.
Doorax B.V.
Omdat het niet duidelijk was voor mij welke sleutel ik moest hebben ivm een certificaat even contact opgenomen. Gelijk goed en duidelijk geholpen. Sleutels besteld en de volgende dag al in huis.
2 April 2026
Wesley
NIEUWEGEIN
Beste Wesley,
Bedankt voor je review. Fijn dat het contact snel duidelijkheid gaf en dat de sleutels de volgende dag al binnen waren.
Doorax B.V.
Doorax biedt veel keuze met een overzichtelijke menu-structuur. De sloten werden binnen één dag geleverd, super! De prijzen zijn concurrerend.
1 April 2026
Petrus
ZOETERMEER
Beste Petrus,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het assortiment overzichtelijk was en dat de levering snel is gegaan.
Doorax B.V.
Goed advies gehad. Daarin werd al gemeld dat als er iets verkeerd gemeten was retourneren geen probleem was. En dat klopt. Had toch nog een verkeerde maat doorgegeven en geretourneerd. Binnen 2 dagen juiste artikel gekregen.
28 March 2026
Arjan
EEFDE
Beste Arjan,
Bedankt voor je review. Fijn dat het advies klopte en dat de omruiling snel geregeld was.
Doorax B.V.
Website geeft perfecte informatie Opties zijn breed Levering was snel Installeren was simpel Huis is veilig en t hele gezin voorzien van eigen sleutels met kleur.. Mijn nieuwe GO TO shop!
27 March 2026
Dino
ALMERE
Beste Dino,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de bestelling vlot verliep en dat het hele gezin nu goed voorzien is.
Doorax B.V.
Zeer goede cilinder met stevige sleutels. Netjes thuis bezorgd.
M.Th
DE BILT
Beste M. Th.,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de cilinder en de levering.
Doorax B.V.
Besteld vanwege levering de volgende dag, maar 2 dagen later is het pakket nog steeds niet eens bij PostNL. Maak geen beloftes die je niet waarmaakt.
Beveelt niet aan
F
G
Beste F,
Bedankt voor je review. Wij hebben de bestelling op tijd verzonden volgens de aangegeven levertijd. De vertraging is ontstaan bij PostNL, waar wij helaas geen invloed op hebben.
Doorax B.V.
Persoonlijke aandacht door medewerker, die een mail stuurde. Het woord 'certificaat' zorgde voor verwarring. Het ging immers niet om een document maar om een 'pasje' dat 'security card' wordt genoemd door Doorax en niet certificaat
Anton
LEIDEN
Beste Anton,
Bedankt voor je review. Fijn dat de persoonlijke aandacht van de medewerker goed voelde. Het certificaat is bij ons de gangbare term voor de bijbehorende security card. We begrijpen dat dit soms anders kan worden geïnterpreteerd.
Doorax B.V.
Heel goede hulp en voorlichting gehad bij het uitzoeken van nieuwe cilinders voor de sloten in mijn huis. Prima prijs en vervolgens heel snel geleverd
Mark
PAPENDRECHT
Beste Mark,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de voorlichting goed was en dat de bestelling snel is aangekomen.
Doorax B.V.
Makkelijk en snel besteld en geleverd. Alles gelijksluitend en met 1 cilinder met adapter voor een Nuki smartlock die ik er gelijk bijbesteld heb. Bleek dat ik verkeerde informatie had gekregen van mijn kozijnen bedrijf. Net die cilinder met de Nuki adapter 5 mm te lang…. Gebeld terug gestuurd vermaakt en weer in mijn bezit…als service vermaakt voor nop!! Ik zeg wat een service ik ben helemaal tevreden!
23 March 2026
Jeroen
Elst
Beste Jeroen,
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de bestelling soepel is verlopen en dat alles gelijksluitend is geleverd. Fijn dat de cilinder aangepast is en dat dit naar tevredenheid is opgelost.
Beschermd tegen inbraak!
Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot.
In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.
Radonstraat 12 A
7031GT Wehl