Goed snel en duidelijk. Spullen besteld en snel geleverd. Ik had zelf een fout gemaakt met meten dus na levering gebeld en ik kreeg behalve een aardig iemand aan de lijn met verstand van zaken en gaf me een link van een filmpje waarop ik kon zien hoe ik het zelf kon aanpassen. Hij gaf ook aan dat als het niet lukte zij het voor mij wilde doen. Een service die je hoopt te krijgen maar zelden krijgt. Producten gemonteerd en alles werkt prima. Erg blij mee en zeker met dit bedrijf. Aanrader!

Kwaliteit

Stevige cilinders en sleutels, bestelproces was eenvoudig

Ik had verschillende sites bekeken en doorax was een van de duidelijkste websites. Je kunt gemakkelijk het juiste slot kiezen en met alle eigenschappen die je wilt zo wilde ik graag een draaiknop. Het zat erg goed verpakt en werd snel geleverd! Het slot was erg makkelijk te monteren en werkt perfect! Aanrader dus!

Altijd perfecte levering

Zeer duidelijke website voor bestelling en samenstelling , altijd snelle levering

Duidelijke site, slot gemakkelijk naar eigen wens samen te stellen. Snelle levering (1 dag). Duidelijke info meegeleverd hoe eventueel in toekomst extra sleutels te bestellen. Voor mij is prijs / kwaliteit top.

Eenvoudig te bestellen, de beste kwaliteit producten en snel geleverd

Eenvoudig te bestellen, de beste kwaliteit producten en snel geleverd. Ik bestel sloten enkele jaren altijd via Doorax

Bizar makkelijk, inclusief de bezorging!

Wat een heerlijke website! Alle keuzemogelijkheden zijn zelf in te stellen. De bezorging van de cilinders gaat gewoon per brievenbuspost. Kind kan de was doen. Mooie producten met goede beschrijvingen. Kan niet beter!

Snelle en juiste levering na goede voorlichting. . Perfect

Uitstekend meegedacht in de oplossing

Slot maat was een bijzondere en daardoor met niet goed. i.o.m. Medewerker de juiste oplossing gevonden. Slot retour en 2 dagen later weer thuis, maar dan nu de juiste.

Goed vertrouwbaar komt afspraken na goede kwaliteit

Service is goed vertrouwbaar en ook de goedkoopste op het markt

Geweldige service en prima advies!

Wij waren toe aan nieuwe cilinders. Maar ja, er zijn zoveel merken en soorten... Als oudere blijf je vaak bij de gevestigde merken hangen, maar er zijn inmiddels veel betere merken die niet eens veel duurder zijn. Kortom, prima advies gekregen en nu weer een veilig huis en tuin...

Snelle service, hele goede duidelijke website/cilinderconfigurator

Snelle service, hele goede duidelijke website/cilinderconfigurator

Vriendelijke en accurate hulp bij bestelling!

Bij bestelling van speciale cilinders is er ook een duidelijke en begripvolle afhandeling!

Correct geinformeerd, Duidelijke site!

Helemaal top

Goed geholpen bij vragen, ruim assortiment en prima prijzen. Ik keer hier zeker weer terug.

Heel goed en snel service

Ik heb gelijk sluiten cilinders besteld en de service was heel goed.

uitstekend

zeer tevreden

Super service

Ondanks dat de sleutels die ik heb besteld niet paste (eigen schuld) ben ik zeer tevreden over het bestel proces en de service. Enige nadeel is dat retourzending voor eigen kosten is.

Er valt eigenlijk niets te zeggen

Uitstekende en snelle service

Set gelijksluitende cilinders de volgende dag in huis. 1 bleek de verkeerde maat, maar kon binnen 5 min aangepast worden. Ook snel en helder te woord gestaan aan de telefoon.

Snelle service, top kwaliteit slot

Snelle service, top kwaliteit slot

Ik bestelde sloten, en die kreeg ik. Top!

ik had sloten met sleutels nodig, en die bestelde ik bij Doorax en een tijdje later kwam de bezorger en die leverde een pakketje af, en daar zaten precies de sloten met sleutels in die ik had besteld!

Prima sleutel systeem

Het nadeel van bezorging is dat we 5 dagen hebben moeten wachten op de post NL na de bestelling

Geweldige klantenservice, doen wat ze beloven.

Ik heb prima sloten bij Doorax gekocht. Wij hadden alleen een probleem met de push knop van M&C. Na 2 jaar (twee!) contact met Doorax opgenomen en kreeg vervolgens kosteloos een onderdeeltje opgestuurd om het op te lossen.

Goede website, snelle levering en goed product.

Door de ruime keus was het door ons gezochte schuifdeurslot bij Doorax verkrijgbaar, zelfs in meerdere veiligheidsklassen. De keus voor Doorax was mede daardoor snel bepaald.

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.