Helemaal tevreden!

Duidelijke website, goed en duidelijk telfonisch te woord gestaan. Goede prijs.

Sterke cilindersloten

Cilinderslot M&C Condor is sterk met SKG*** keurmerk, erg goede kerntrekbeveiliging, stevige keersleutel en standaard paniekfunctie. Maar de sleutel is grote en zwaar.

Mooie kwaliteit en supersnelle levering.

Gemakkelijk en overzichtelijk kiezen via de website. Goed product en vooral supersnelle levering.

zeer goede en snelle afhandeling van de bestelling

ik had snel nieuwe sloten nodig en die waren binnen 24 uur in huis. beter had ik het me niet kunnen voorstellen.,

Nette en snelle lrvering

Goede uitleg op site en eenvoudig om de juiste keuze te maken.

Goed product, goed dienst. Easy choice on tour densité.

Verrassend snel geleverd

Zondag avond bestelt maandag avond geleverd dit had ik niet verwacht heel blij mee en de klant nog iets meer top

Perfecte cilinders

2 cilinders besteld en snel gekregen waarvan 1 cilinder de knop aan de verkeerde kant zat. Geen probleem kreeg een retour sticker via de mail binnen om terug te sturen . Dag later weer een nieuwe cilinder met de knop aan de goede kant gekregen . Past perfect en snelle service.

Goeie site, ruime keus en goeie kwaliteit Snelle levering, wat beloofd wordt komen ze na

Zeer snelle levering, uitstekende klantenservice.

Ik heb mijn bestelling in het weekend geplaatst, en is maandag al geleverd. Ook een kleine aanpassing in het soort product na de bestelling (upgrade) was geen enkel probleem en zonder poespas. Alles keurig verpakt in huis mogen ontvangen. Ga zo door Doorax!

Geweldige service.

Goede website, super snelle service

Geweldige sloten top service

Na onze verhuizing wilde wij anderen sloten plaatsen. Na een zoektocht online kwam ik hier uit. Het is supper overzichtelijk en makelijk om te bestellen. En de volgende dag geleverd. Alles is kwam in een mooie verpakking binnen. Echt een aanrader!!

Prima Zij doen wat ze beloven

Prima Zij doen wat ze beloven

Goed geholpen, snel en duidelijk antwoord op vragen

De website geeft goede informatie, duidelijke vergelijkingsmethoden tussen de verschillende producten en opties en eventuele vragen per telefoon of per mail worden snel en duidelijk beantwoord. De geleverde cilinders zijn naar volle tevredenheid gemonteerd.

Goed en duidelijk allemaal

2 gelijke knopcillinders gekocht. Alleen met leveren gaf postNL al aan dat het er moest zijn maar met goede klantenservice die aangaf van gebeurd vaker dat ze dag later komen dan de track and trace aangeeft.

Zeer gemakkelijke site

Snelle en perfecte service.

Zo mag je alleen maar hopen dat een bedrijf functioneert. Goede producten duidelijke communicatie en zeer snelle service. Helemaal top

Prima sloten en supersnelle levering A+++

Perfect!!! Online bestellen en binnen een uur op kunnen halen. Waar maak je dat nog mee.

Prima, voel me nu superveilig!

Ben nu helemaal op mijn gemak, voel me superveilig in mijn flat! Snelle service, degelijk verpakt, zeer goede kwaliteit!

Perfecto

Mijn huissleutel was totaal op geen tandjes alles was versleten, ff google geraadpleegd en kwam bij Doorax uit puur opgevoel deze keuze gemaakt. Het bestellen ging ook prima hoop wel dat ze privacy houden ivm code van de sleutel. Nogmaals bedankt voor jullie service.

Doorax heeft een goede, duidelijke en professionele website

Voor het bestellen had ik nog wat onduidelijkheden. Tijdens het bezoek aan de website / tijdens het bestellen werden die opgelost en kon ik de juiste spullen bestellen. Deze zijn op tijd en in prima verpakking door de brievenbus bezorgd.

Snelle levering en kwaliteit

makkelijk en duidelijk

Een makkelijke site om cilinders met de juiste maten te kopen.

Super kwaliteit en snel verstuurd

Handige tool, snelle levering

De tool die beschikbaar wordt gesteld om je set damen te stellen is erg handig en zie je niet bij andere bedrijven terug komen. Het is al erg genoeg om te moeten zoeken naar een slot met een draaiknop, die dezelfde sleutel heeft als een andere cilinder. Door het gemakkelijke samenstellen hebben we nu een goede set kunnen vinden!

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.