Mijn ervaring met deze firma is zeer goed verzending en produkt goed

heel goede ervaring met deze firma

Mijn ervaring met deze firma is zeer goed verzending en produkt goed

heel goede ervaring met deze webschop

Snelle en correcte levering.

Nog nooit zo snel bediend geweest. Ik ga er zeker nog regelmatig bestellingen doen. Doe zo verder!

Alles is perfect...

Alles is perfect...

Alles is gewoon perfect.

Schitterende service, goed materiaal, zeer sterke prijs.

Had enkel vragen die snel beantwoord werden. Veel verschillende mogelijkheden ook in veiligheid en dergelijke. Na bestelling snel en correct geleverd.

Uitstekend slot

Met het verzenden waren wat problemen maar verder uitstekende sloten, goed verpakt en goedkoper dan andere slotenverkopers.

Bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling zou 5 december geleverd worden door DHL echter nu 8 december nog steeds niets gehad DHL roept vertraagd maar dat had ik ook al begrepen. Ik snap dat Doorax hier geen invloed op heeft maar ik wil dit wel melden. Vr. gr Rien Verkuil

Eenvoudig te bestellen en een snelle levering

Dit is een goedlopende webshop, waar je makkelijk een persoon aan de bel krijgt die weet waarover het gaat. Hier dus niet een callcenter die de vragen beantwoord via de computer. Ik wilde er nog een aantal cilinders bij bestellen, dit was zo gedaan met een eenvoudige uitleg hoe dit te meten.

Supersnelle levering en alles klopt altijd

De levering is snel en accuraat, de site is makkelijk en overzichtelijk, prijzen zijn goed

Werkt met slechte vervoerder

Mijn sloten zouden maandag 5 december bezorgd worden door DHL vandaag is het 8 december en ik heb ze nog niet. Vertraagd roept DHL wat ik onderhand ook wel had begrepen. Ik begrijp ook dat jullie hier niets aan kunnen doen dus kan ik Doorax niet beoordelen maar wil dit wel melden. Vr. gr. Rien Verkuil

Snel en goed

Snel en goed

Perfecte service, goede site

Overzichtelijke site, goede informatie, snelle service!

Perfecte service, goede site

Overzichtelijke site, goede informatie, snelle service!

Goed, maar wel duur

Even sleutels bij besteld. Bij meer (dure) sleutels geen kwantumkorting

Goed, maar wel duur

Even sleutels bij besteld. Bij meer (dure) sleutels geen kwantumkorting

Radonstraat 12 A

7031GT Wehl

026 234 03 03

Over Doorax

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks, voor een smart home.